Legea ”Pumnului în gură” la PNL Satu Mare! Cel mai curajos consilier, amenințat cu excluderea

Consilierul județean Adrian Cozma – membru al Organizației Județene Satu Mare a PNL – este amenințat cu excluderea. Și asta după ce și-a ”permis” să abordeze diferite teme de interes major pentru județul Satu Mare, precum șoseaua de centură sau soarta Spitalului Județean.

Redăm integral postarea lui Adrian Cozma:

”Biroul Județean al PNL s-a reunit (în jur de 18 din 45 prezența) pentru a discuta problemele importante de la început de an. Cel mai important punct pe ordinea de zi a fost discutarea excluderii mele din partid. Motivul e același-delictul de opinie. Adică n-am drept la exprimare.

Eu știam că suntem liberali, nu socialiști. N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR. Cum “toate merg ca pe roate”, e grav să atragi atenția că lucrurile nu merg în “direcția bună”. După părerea unora eu trebuie să mă îndrept.

La şedință a fost adus un proiector pentru a arăta mai concludent “ieşirile” mele, însă unii au atras atenția că declarațiile mele sunt din campania electorală din 2016, aşa că şedința a fost închisă. Voi spune foarte direct fiecare neregulă din oraş, din județ, indiferent că este condus de UDMR (aşa cum e astăzi) sau de altcineva. Sunt membru al comunității şi sunt dator față de toți (români şi maghiari) ceilalți sătmăreni să spun şi să fac tot ceea ce depinde de mine pentru binele comunității. Şi asta voi face în continuare. Să aveți un sfârşit de săptămână cât mai plăcut”.

1 Comment on "Legea ”Pumnului în gură” la PNL Satu Mare! Cel mai curajos consilier, amenințat cu excluderea"

  1. Bravo tie baiatule daca vrei sa faci dreptate ati trebuie oameni de ancredere ca sa poti sa faci ceva

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma
Spitalul Județean, prioritate zero. Cozma: ”Nu e cazul de negocieri politice. Trebuie să ajutăm Spitalul”

Închide