LIBER la angajări! Primăria Satu Mare poate să RECRUTEZE peste o SUTĂ de persoane

Primăria Satu Mare a primit undă verde din partea Consiliului Local pentru a face angajări masive. Și asta pentru că aleșii locali au aprobat în ședința de AZI, 27.10.2016, proiectul de hotărâre privind noua organigramă a administrației locale. Atât aparatul propriu al primarului cât și serviciile subordonate.

Noua organigramă conține 308 posturi, din care sunt ocupate 194 de posturi, iar 114 sunt libere. Numai bune pentru a fi ocupate în urma concursurilor care se preconizează în perioada următoare.

Totuși, primarul Kereskenyi Gabor este sceptic că vor fi interesați oamenii bine pregătiți să lucreze în administrația locală, din cauza salariilor mici.

”Marea noastră problemă este să găsim oameni. Nu văd cum vom putea face angajări în posturile cheie, nu văd cum putem angaja oameni de conducere”, a recunoscut primarul municipiului Satu Mare.

Una peste alta, situația se poate înrăutăți din cauza salariilor mici, spune Kereskenyi Gabor, care se așteaptă chiar la declanșarea unei greve în sistem.

”Nu vine nimeni pentru salariile care sunt mizerabile și poată că va fi declanșată și o grevă la nivel național a funcționarilor public din acdrul administrațiilor locale. Sunt niște realități crunte”, a spus Kereskenyi Gabor.

2 Comments on "LIBER la angajări! Primăria Satu Mare poate să RECRUTEZE peste o SUTĂ de persoane"

  1. Domnule primar, DACĂ VREȚI CU ADEVĂRAT SĂ REZOLVAȚI ACEASTĂ problemă, tot ceea ce trebuie să faceți este SĂ ORGANIZAȚI CONCURSURI CORECTE, fără pile, și atunci veți vedea că veți avea în primărie angajați competenți.

    View Comment
  2. Concursuri corecte si oameni pregatiti .Nu cu pile si fara scoala cum e mai nou la moda la noi.Noi cei pregatiti santem dati la o parte .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre angajați
Poliția Satu Mare face NOI angajări! Se caută economiști, ingineri și IT-iști

Închide