Liderii PNL Satu Mare au votat: ”Am votat azi pentru o Românie nouă”

Liderii PNL Satu Mare au ales să își exercite dreptul la vot încă de la primele ore ale dimineții. Emilia Enătescu a votat prima, la ora 09.30, în municipiul Satu Mare, urmată de Romeo Nicoară la 09.30 și Adrian Albu la 10.00.

Candidatul PNL la Camera Deputaților, Romeo Nicoară, a votat pentru reînnoirea României și pentru o viață mai bună în județul Satu Mare.

Am votat azi pentru o Românie nouă, pentru o Românie condusă de oameni cinstiți, de oameni profesioniști. Avem nevoie de o viață normală în România, de politicieni normali și eu susțin prin acest vot înnoirea României. Vreau să avem o viață mai bună în România, în județul Satu Mare, în orașul nostru”, a declarat Romeo Nicoară.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, a venit la urne însoțit de fiica sa.

”Am votat cu speranță și încredere într-un viitor mai bun pentru România, pentru noi, pentru toți cei care trăim în ea, să avem un viitor luminos pentru noi și pentru copiii noștri. Sperăm să mergem înainte, cu oameni modești, cu oameni integri, cu oameni calificați, care vor să facă ceva pentru țara asta”, a spus Adrian Albu.

”Am votat pentru a oferi egalitatea de șanse oamenilor, pentru a le fi mai bine bătrânilor, pentru ca această clasă de mijloc să fie într-adevăr o clasă de mijloc nu niște oameni aflați la limita sărăciei. Am votat pentru medicii, asistentele, profesioniștii și toți oamenii harnici din țară să nu mai plece în străinătate pentru un trai mai bun”, a declarat Emilia Enătescu.Fii primul care comentează! despre "Liderii PNL Satu Mare au votat: ”Am votat azi pentru o Românie nouă”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
ALDE Satu Mare la urne: A vota “este o obligație pe care o are fiecare cetățean”

Închide