Lucrările nu s-au FINALIZAT, dar a apărut PRIMA groapă în asfalt pe Podul Decebal (FOTO)


Au făcut ce au făcut muncitorii de la SC Drum Inserv – firma care se ocupă de reabilitarea Podului Decebal, că deja a și apărut o groapă în asfaltul proaspăt refăcut. Ca și în cazul ”valurilor” apărute la lucrările realizate la Drumul Careiului de către cei de la Tehnic Asist, probabil că scuza va fi aceiași: ”S-a dat drumul prea repede la traficul rutier, ca urmare a presiunilor publice”.

În orice caz, drumul a cedat pe vreme relativ bună. Ce se va întâmpla când va apărea ciclul îngheț-dezgheț?! Cel mai probabil că defecțiunea va fi eliminată, dar ridică un semn de întrebare vizavi de calitatea lucrărilor efectuate, dar care încă nu au fost finalizate.

Termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare al Podului Decebal a fost prelungit din nou. Conducerea Primăriei Satu Mare, prin viceprimarul Adrian Albu, susține că jurnaliștii au înțeles greșit primele termene anunțate.

groapa-pod-decebal01

Acum, Adrian Albu, care avansase inițial o dată mult mai optimistă, susține că circulația va reveni la normal de la începutul lunii viitoare. Fapt care încă nu s-a întțmplat.

”Dacă lucrările la Podul Decebal se vor finaliza în 29 sau 30 septembrie sunt exact zece săptămâni. Deci, sunt în termen. Dar pot să vă spun că fac eforturi deosebite și nu vor fi depășiri. Sper că nu vor fi depășiri”, a spus Adrian Albu la începutul lunii septembrie.

groapa-pod-decebal

Conform aceleiași surse, conducerea Primăriei Satu Mare nu este mulțumită de modul în care acționează firma care a câștigat licitația.

”Vreau să vă spun că nu suntem mulțumiți de modul în care acționează această firmă. Dar să fie clar pentru toată lumea: nu avem de ales, pentru că dânșii au câștigat licitați, banii erau prevăzuți în proiect, toate lucrurile erau pregătite, iar acest pod trebuia să intre în reparații. Până la urmă cu o săptămână în jos sau în sus nu moare nimeni. Să-mi fie scuzată exprimarea”, a mai spus Adrian Albu.Fii primul care comentează! despre "Lucrările nu s-au FINALIZAT, dar a apărut PRIMA groapă în asfalt pe Podul Decebal (FOTO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asfaltare, infrastructură rutieră
Marea Asfaltare a Sătmarului, la un PAS de realizare. Războiul ”ASFALTATORILOR” s-a încheiat

Închide