Ludovic Orban: ”Voi propune sistarea evenimentelor private”. Nunți, botezuri, înmormântări


Premierul Ludovic Orban a declarat că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea la vechiul sistem în care era permisă participarea a maximum 20 de persoane.

“Voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din sursele de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem cu maximum 20 de persoane. Azi, evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare. Asta e legea. Sunt foarte mulți organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli în organizarea nunților. E posibil să luăm decizia să nu mai permitem astfel de evenimente private. Fie să revenim la cel mult 20 de persoane, adică să se facă în familie, pentru că asta înseamnă, fie sunt unele voci mai radicale care vor chiar interdicția”, a declarat Orban.

SURSA: digi24.ro2 Comments on "Ludovic Orban: ”Voi propune sistarea evenimentelor private”. Nunți, botezuri, înmormântări"

  1. Și într-o fabrică sau atelier unde lucrează 40 de oameni interziceți? Sau oamenii au voie numai să muncească nu să sărbătorească! Numărul persoanelor trebuie calculat în funcție de mărimea spaŕiului. E clar că într-o sală mică dacă se înghesuie 20 de persoane virusul se poate transmite mai ușor. Dar într-o sală de 200 de locuri pot sta 50 de persoane fără să fie înghesuite.

    View Comment
  2. face fiecare cum ii taie capul,vai de noi .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, Ludovic Orban
TOP. Două județe din nord-vestul țării, rate de infectare foarte mari la mia de locuitori

Închide