Maghiarii, AȘTEPTAȚI în CENTRUL municipiului de 15 martie. Vine și KELEMEN HUNOR

Organizația Județeană Satu Mare a UDMR, Fundația Sfântul Ștefan și Asociația Tinerilor Maghiari îi cheamă pe toți maghiarii din Satu Mare la sărbătorirea Zilei de 15 Martie. Se vor depune coroane de flori la statuia lui Petofi Sandor, respectiv se vor face alocuțiuni. De asemenea, se va organiza un spectacol în Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Astfel, seria manifestărilor va începeazi, de la ora 17.00, când va avea loc la Ceasul Electric din Piața Libertății o ceremonie de depunere de coroane la placheta închinată lui Petofi Sandor, după care husarii vor merge călare, în procesiune, până în Piața Eroii Revoluției.

Vor susține alocuțiuni președintele național al UDMR, Kelemen Hunor, respectiv președintele UDMR Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

În final, de la ora 19.00, se va organiza un spectaol în Casa de Cultură a Sindicatelor.Fii primul care comentează! despre "Maghiarii, AȘTEPTAȚI în CENTRUL municipiului de 15 martie. Vine și KELEMEN HUNOR"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kelemen Hunor, UDMR
Noi DEZVĂLUIRI despre ULTIMII ani de administrație locală la Satu Mare. Mai sunt BANI pentru INVESTIȚII?!

Închide