Șomerii NU vor să muncească. Cum s-au ÎNGHESUIT să CERȘEASCĂ ștampile (FOTO&VIDEO)

Îmbrânceli și țipete azi la Bursa Locurilor de Muncă de la Satu Mare. Sute de oameni s-au călcat în picioare acolo, dar nu neapărat ca să-și găsească de lucru. Mulți voiau doar să bifeze prezența la târg, ca să-și asigure în continuare șomajul.

O masură disperată luată de autorități, dar care se bazează pe legea șomajului, care spune clar că în fiecare lună, șomerul trebuie să aducă dovada că și-a căutat de muncă.

Practic vor încasa ajutorul cei care fac dovada că ei au vrut să muncească, dar angajatorii i-au respins. Până acum metoda a dat roade. Așa se face că unii potențiali ”angajatori” de abia făceau față să pună ștampilă că omul s-a prezentat pentru a-și găsi un loc de muncă, dar că nu a corespuns.

Așa că degeaba s-au prezentat zeci de agenți economici, căci prea puțini oameni au intenționat să și muncească.

”Până în acest moment avem un număr de 726 de locuri de muncă vacante, cu confirmqarea de participare a unui număr de 67 de agenți economici. Sperăm să aibă succes sătmărenii în a-și găsi un loc de muncă, iar agenții economici să poată să facă selecția”, a declarat directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Simona Derșidan.

Fii primul care comentează! despre "Șomerii NU vor să muncească. Cum s-au ÎNGHESUIT să CERȘEASCĂ ștampile (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă
SUTE de locuri de MUNCĂ la Bursa Generală de mâine. Unde va avea loc

Închide