Mall-ul Aushopping se dechide în 3 octombrie! Decathlon, la Satu Mare!

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, de pe strada Careiului 77-79, va deschide trei spații comerciale noi în data de 3 octombrie, și va marca momentul prin 3 zile cu activități sportive dedicate sătmărenilor pasionați de sport. 

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, va deschide primul magazin din nord-vestul României în Satu Mare, pe o suprafață de 1480 mp și va aduce ”toate sporturile sub același acoperiș”. Astfel sătmărenilor vor beneficia de o gamă variată de articole pentru peste 60 de activități sportive și de recreere.

Casa Rusu deschide un magazin cu o suprafață de peste 1300 mp în care vor prezenta cele mai noi colecții de mobilier și tapițerie aflate în tendințe. Cu una dintre cele mai moderne linii tehnologice din sud-estul Europei, Casa Rusu produce elementele de mobilier în fabrica proprie Rus-Savitar. Zona de home&deco este completată de un al doilea retailer local – Laguna – care oferă colecții pentru toate spațiile casei, produse în fabrica din Maramureș.

Cu prețuri mici pentru hrana și accesoriile animalului tău de companie, pet supermarketul ZooCenter va fi noua destinație a iubitorilor de animale. Lucrările sunt avansate și la zona de food court și cinema, aceste spații urmând să fie deschise complet până la finalul acestui an.

Centrul Comercial Aushopping își dorește să strângă o comunitate în jurul noilor spații, care vor fi animate cu evenimente, întâlniri și activități sportive și de joacă, astfel că a lansat un concurs de proiecte pentru 4 categorii de interes și va finanța 4 proiecte câștigătoare cu 5000 euro. Noul centru nu va avea doar o componentă comercială, ci și una socială, unde sătmăreni de toate vârstele se întâlnesc ca între vecini să facă lucruri pentru comunitatea lor.

Regulamentul, condițiile de participare și formularul de înscriere pentru concurs pot fi găsite pe website-ul Centrului Comercial Aushopping: https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare/articole/grant-satu-mare.

Înscrierile sunt deschise până în 15 octombrie, iar proiectele vor fi analizate de un juriu de specialiști locali și din țară. Proiectele câștigătoare vor fi anunțate și premiate în cadrul unei gale a comunității sătmărene.

Despre Ceetrus

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management.

Noul nume este format din cuvintele “city/oraș” – terenul său de joacă, “see/a vedea” – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, “trust/încredere” – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi “us/noi” – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. “With citizens ● for citizens” este sloganul unui brand care construiește împreună cu cetățenii, în serviciul cetățenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

Persoană de contact: Tudor Chira, Manager Comunicare Aushopping: [email protected]/0753.111.229

Fii primul care comentează! despre "Mall-ul Aushopping se dechide în 3 octombrie! Decathlon, la Satu Mare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aushopping
Centrul comercial Aushopping pune la bătaie mii de euro pentru sătmăreni!

Închide