Marcela Papici, candidatul independent cu un plan pentru salvarea firmelor românești!


Marcela Papici – candidat independent pentru Camera Deputaților – a declarat că are un plan pentru a ajuta firmele din România să iasă din criză. Este vorba despre societățile cu capital integral românesc, care mai apoi vor acorda locuri de muncă românilor.

”Cum văd eu ieșirea din criză? Investiții masive publice, executate exclusiv de firme cu capital integral românesc, în așa fel încât să asiguri locuri de muncă bine plătite, activitate susținută firmelor românești. Privații acestei țări nu vor să stea cu mâna întinsă la niciun guvern. Indiferent de culoarea lui politica. Ei vor să muncească. Corect. Competitiv. Cu șanse egale”, a precizat Marcela Papici.

Candidatul independent concluzionează că astfel vom avea infrastructură rutieră modernă, infrastructură educațională și de protecție socială la nivel european, dar și un mediu înconjurător sănătos.

”Drumuri, autostrăzi, școli, cămine de bătrâni, grădinițe, cursuri de apă, împăduriri, săli de sport, zone de agrement. Sunt atât de multe domenii în care statul poate interveni, prin investiții, asigurând front de lucru firmelor românești”, a conchis Marcela Papici.2 Comments on "Marcela Papici, candidatul independent cu un plan pentru salvarea firmelor românești!"

  1. La atata vrajeala puteai sa candidezi la presendiale

    View Comment
  2. Sa ne dea 5 exemple de realizări pe care le-a avut în funcția de viceprimar.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020
Replică dură a lui Radu Cristescu pentru Adrian Cozma: ”I se spune avocatul contrabandiștilor în Satu Mare”

Închide