Marcela Papici: Eu candidez independent! Tu votează independent!

Marcela Papici este sigurul politician sătmărean care, la alegerile din acest an, și-a asumat independent de partidele politice o candidatură pentru Parlamentul României.

Odată cu lansarea candidaturii, Marcela Papici a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină cei care doresc să se înscrie, fără susținerea unor partide politice, în cursele electorale, dar în același timp este convinsă că sătmărenii vor pune preț pe determinarea de care a dat dovadă nu doar în strângerea de semnături, ci și în modul în care dorește să îi reprezinte în forul legislativ al țării. Îndemul pentru sătmăreni este să voteze și ei independent.

“În ultimele mandate, nici un candidat independent nu a intrat în Parlament. Pare imposibil pentru că legea e făcuta să descurajeze independenții și să favorizeze partidele. Doar e făcuta de partide! Servit, cum se spune la cărti! Totuși, am reușit, împreună cu sătmărenii care cred în determinarea mea, să depun 4200 semnături în favoarea candidaturii mele. Și, iata-mă candidat, cot la cot, cu partidele! Dacă în Satu Mare sunt 20.000 de votanti care cred că eu sunt cea care îi poate reprezenta în Parlament, voi deveni deputat independent de Satu Mare! Forța nu e în lista partidelor, ci în votul sătmărenilor! Iar eu am încredere în ei și în mine! Eu candidez independent! Tu votează independent!”, spune Marcela Papici.

Politicianul a vorbit și despre motivele care au stat la baza deciziei de a candida, de la nevoia de implicare, la soluțiile pe care dorește să le propună pentru a veni în sprijinul sătmărenilor. Papici spune că cunoaște problemele cu care se confruntă cetățenii, iar acțiunile sale din spațiul civic i-au conturat un tablou clar al pașilor necesari pentru rezolvarea acestora.

În ceea ce privește mandatul de parlamentar, Marcela Papici spune că vrea să renunțe la partizanatul politic care a pus stăpânire pe legislativ și își dorește să lupte pentru interesele sătmărenilor.

“Curajul din spatele tastaturii, în campaniile electorale! Sunt Marcela Anamaria Papici și candidez independent pentru Camera Deputatilor. Da. Pe lista. In joc. Acolo de unde poți marca. Nu în tribune de unde e simplu sa critici, să înjuri, să blamezi, să faci pe eroul. Candidez pentru că îmi doresc să ajung deputat independent de Satu Mare. Cunosc problemele sătmărenilor, dar cunosc și oportunitățile pe care acest județ le are, dar nu sunt valorificate. Cunosc problemele producătorilor și consumatorilor sătmăreni dar mai știu că am și soluții la multe dintre problemele lor care sunt și problemele mele ca sătmărean, născut și trăit doar în Satu Mare. Nu merg în Parlament ca să lupt împotriva unora sau altora. Merg să lupt pentru sătmăreni! Să fac echipă! Să construiesc! Să aplic soluții!”, a precizat Marcela Papici.


3 Comments on "Marcela Papici: Eu candidez independent! Tu votează independent!"

  1. vā doresc succes

    View Comment
  2. Sau succese :))

    View Comment
  3. să ți Domnul noroc si baftă să devii parlamentar nu ca palincareasa bran.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020
Radu Cristescu: ”Vreau să devin vocea sătmărenilor în Parlamentul României”

Închide