Markusz are nevoie de ajutorul nostru. Mama tânărului, apel către sătmăreni

Familia lui Markusz are nevoie de sprijin. Adolescentul de 14 ani a fost diagnosticat cu hydrocefalee și trebuie să fie supus unei noi intervenții chirurgicale, una care nu poate fi realizată în țară, iar costurile depășesc posibilitățile financiare ale familiei. 

Markusz, un adolescent de 14 ani din Satu Mare, are nevoie de sprijin pentru operația pe care urmează să o facă la Debrecen. Elevul de clasa a VII-a a fost diagnosticat cu hydrocefalee și a trecut cu bine peste alte intervenții continuându-și studiile. Din păcate, noua operație nu doar că nu se poate realiza în țară, dar costurile intervenției și cele legate de tratament ajung la 2 milioane de forinți, echivalentul a 6.000 de euro, bani de care familie nu dispune la această dată. Operația este programată pentru 10 martie, dar adolescentul trebuie internat cu o zi înainte, iar familia încearcă să strângă suma necesară chiar dacă timpul este foarte scurt.

“Sugar Markusz, suferă de la naștere de hydrocefalee. Până în prezent a suferit mai multe operații, iar acum are nevoie urgent de operație care se poate realiza numai în Debrecen. Costurile totale (spitalizare, operație) se ridică la suma de 2.000.000 Ft. ceea ce depășește posibilitățile financiare ale familiei. Avem rugămintea, cine poate și dorește, să ajute financiar familia și implicit pe Markusz ca operația să poată fi efectuată. Din păcate timpul este foarte scurt, operația fiind programată pe data de 9 martie 2020”, se arată în apelul umanitar.

Cei care pot să vină în sprijinul lui Markusz o pot face virând sumele în contul deschis la Banca Raiffeisen pe numele mamei.

SUGAR MELINDA

cont IBAN: RO54 RZBR 0000 0600 0889 2769

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să ne ajutați să răspândim apelul. Vă mulțumim!

1 Comment on "Markusz are nevoie de ajutorul nostru. Mama tânărului, apel către sătmăreni"

  1. Intervenția poate fi efectuată în Romania!!!Lumea s-a obișnuit cu moftul de a se opera în străinătate pe banii altora. Sunt sigur că familia de etnie maghiară are și cetățenie maghiară și astfel nici în Ungaria nu se cere bani pentru intervenții chirurgicale de acest gen!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTOGALERIE. Patru copilași abandonați de mamă în Satu Mare. Crescuți cu greu de bunică

Închide