Și copilul nostru a fost acostat la școală, am fost …

Comment on MĂRTURII. Zeci de mămici cu copii susțin că au fost înșelate. Chiar în centrul Sătmarului by Foris.

Și copilul nostru a fost acostat la școală, am fost invitați intr-un birou, acolo n-i s-a prezentat o doamnă foarte atrăgătoare, domnul fotograf a făcut câteva poze, apoi am fost sfătuiți să-l inscriem la curs de modeling care costă 1000 ron. Am avut termen de gândire dar am renunțat. Poate că unde am fost acele persoane au fost serioși iar ceilalți care acostează pe stradă le-au copiat ideea. Dar acest subiect a fost anul trecut.

Recent Comments by Foris

PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
@Costel Poate că sunt mai mulți dar nu o pot vorbi doar o mică parte, de scris sau citit doar câțiva. Poate pentru acei câțiva din respect pentru ei. Eu am găsit și oameni harnici printre ei.


PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
Citesc PRESA SM că este mai apolitic decât presa maghiară. Unele articole nu, dar majoritatea articolelor dezbat cazuri ce ne pasă nouă sătmărenilor. Vă salut și spor la articole.


FOTO. Mizerie în cimitirul de pe strada Amațului. Tomberoane puține și pline ochi, gunoi lăsat lângă gard
Fiecare cimitir are un administrator, dacă cuiva nu-i place felul cum arată cimitirul atunci să întrebe administratorul cimitirului care se ocupă de treburile cimitirului.


HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise
Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină?


Alba-neagra! Ungaria a redeschis temporar accesul prin PTF Petea și PTF Urziceni
Cum fără nici o explicație? Ulterior tot trebuie să să explice de ce se închide o vamă fără nici un preaviz. UDMR-ul nu ține legătura cu partea ungară? Nu pot interveni măcar lor să le fi explicat și apoi să transmită mai departe concetățenilor care este situația?


Citește articolul precedent:
FOTO. Măștile hazlii, cele mai căutate. Unele modele sunt foarte ciudate

Închide