Da, Iorgu. Suntem fraieri că nu respectăm legea. Ești tare, …

Comment on FOTOGALERIE. Mașina radar, neinscripționată a Poliției, lovită! Un polițist și trei civili au fost răniți! by Ion.

Da, Iorgu. Suntem fraieri că nu respectăm legea. Ești tare, aici, în România. Când ieși din țară ești mielușel pe șosele. Ai mai multă conștiință acolo?! Nu. Ți-e frică de amenzi, curajosule. Aici măsurile sunt de rahat de aia își permit toți să-și facă de cap pe șosele. Ți-ai pierdut locul de muncă?! Trebuia să gândești de două ori înainte de a încălca legislația rutieră. Nu încalci legislația, nu are nimeni treabă cu tine. Fă-le în ciudă polițiștilor. Respectă legea.

Recent Comments by Ion

FOTOGALERIE. Așa parchează liderii PNL în centrul Sătmarului. Ei au voie
Vreau să văd exemplele cu mașinile PSD-iștilor parcate în același loc (ori în fața hotelului Aurora) și articolul publicat de presasm. Oricum nu veți publica acest comentariu, la fel cum nu l-ați publicat nici pe cel cu parcarea de scaune.


FOTOGALERIE. Sătmărean implicat într-un accident cu doi morți și trei răniți grav
La fel de cert este faptul că șoferii A….. conduc foarte agresiv.


FOTO/VIDEO Accident în centrul Sătmarului. Un motociclist a intrat într-o mașină
De pe ce bandă semnaliza dreapta să intre pe M. Viteazu?! Dacă era pe banda I, cum era regulamentar pentru virajul la dreapta, motociclistul nu avea loc să intre în dreapta autoturismului. Apropo, nu cumva a început semnalizarea când a tras de volan?! În nici un caz cu 50 m înainte de a efectua virajul. Dacă motociclistul era pe banda I și domnul conducător auto nu s-a asigurat înainte de efectuarea virajului? Nu sunt motociclist. Conduc un autoturism. Și peste mini erau să intre unii foarte atenți care efectuau virajul la dreapta de pe banda a II-a.


OFICIAL. Barierele, obligatorii la trecerile de cale ferată
Pe drumuri județene, da. Pe drumuri naționale sau europene sunt necesare traversări sub- sau supraterane. Pentru asigurarea fluidității traficului fără a scădea siguranța acestuia.


FOTO/VIDEO. Carnagiu pe șosea. Nouă români au murit, șoferul era live pe Facebook
Pe filmare, înainte de a apărea camionul se văd mai multe vehicule circulând pe lângă microbuz, în același sens cu camionul. Chiar sunteți tâmpiți cei care spuneți că acel camion circula pe sens invers?! http://www.tolo.ro/2018/05/23/moartea-vine-pe-facebook-despre-accidentul-din-ungaria/


Citește articolul precedent:
OFICIAL. Kereskényi Gábor și-a depus dosarul de candidat pentru Primăria Satu Mare

Închide