VIDEO. Măsură de austeritate la Primăria Satu Mare. Kereskenyi cere reducerea cu 20% a cheltuielilor

Măsuri de austeritate la Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a declarat apăsat: ”Trebuie să reducem cheltuielile cu 20%”.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut luni, 8 ianuarie, o întâlnire cu șefii serviciilor din cadrul aparatului de specialitate și cu directorii instituțiilor subordonate. Discuția a vizat în primul rând proiectul bugetului care este unul de austeritate, ca urmare a efectelor pe care le vor avea modificările fiscale făcute de Guvern. Edilul le-a cerut tuturor să gândească măsuri concrete pentru reducerea cheltuielilor cu 20%.

”Trebuie să fim foarte vigilenți. Trebuie să avem în vedere aceastră nouă situație. Degeaba ne facem că plouă căci altfel unele instituții se vor trezi în august că sunt în incapacitate de plată și nu vom avea de unde să suplimentăm aceste bugete ale instituțiilor subordonate”, a declarat Kereskenyi Gabor.

2 Comments on "VIDEO. Măsură de austeritate la Primăria Satu Mare. Kereskenyi cere reducerea cu 20% a cheltuielilor"

  1. Poate incepe cu salariile lor.

    View Comment
  2. o reducere a salariilor nu ar fi mai benefica??!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTO. Primarul Kereskenyi îi trimite protestatari pe capul prefectului Filip. E război total

Închide