Măsură radicală în Satu Mare. Mașinile care încurcă deszăpezirea sau alte lucrări, ridicate!

Primăria Satu Mare, prin Administrația Domeniului Public, pregătește o măsură radicală împotriva șoferilor care își parchează mașinile fără să țină cont de anumite restricții. Mai exact, dacă mașinile sunt lăsate în zone în care urmează să se realizeze lucrări edilitar-gospodărești, anunțate în prealabil, acestea urmează să fie ridicate în municipiul Satu Mare.

Decizia urmează să fie analizată și supusă votului Consiliului Local, în ședința de joi, 20 decembrie 2018. Dacă va fi votată, hotărârea va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Este important de precizat că taxa de 250 de lei va fi achitată se firma/serviciul care prestează lucrările edilitare.

”Tariful pentru-ridicare autovehicule și vehicule ce împiedică executarea lucrărilor edilitar gospodărești și intervenții/auto/vehicul/ridicare- este necesar pentru cazurile în care se efectuează lucrări edilitar-gospodărești sau sunt intervenții de urgență într-o anumită zonă, în care sunt staționate autovehicule sau vehicule. Menționăm faptul că, tariful va fi achitat de către societatea/ instituția care solicită ridicarea și nu de proprietarii autovehiculelor/ vehiculelor”, se arată în proiectul de hotărâre inițiat de Primăria Satu Mare.

2 Comments on "Măsură radicală în Satu Mare. Mașinile care încurcă deszăpezirea sau alte lucrări, ridicate!"

  1. Foarte bine! Sunt atâția oameni care au curte și garaj dar de lene își lasă mașinile îm fața casei și mai încurcă circulația!

    View Comment
  2. Mă întreb când vor fi ridicate mașinile care ocupă locurile de parcare speciale destinate persoanelor cu dizabilități.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Primăria Satu Mare: ”Toate arterele sunt sigure, se circulă în condiții de iarnă”

Închide