Minciuni abia acuma se iau masuri în 20 am fost …


Comment on Măsuri de securitate cauzate de ”coronavirus” în vămile din județul Satu Mare by Gagy.

Minciuni abia acuma se iau masuri în 20 am fost în vama petea și nu era nimic in afara de vameși.

Recent Comments by Gagy

COVID Satu Mare. O sătmăreancă și-a pierdut tatăl, soțul și fratele. Acuzații la adresa medicilor
Referitor la comentariul pacientului, asistentele și medicii mai nou se angajează pt bani, e plina postliceală de doamne de peste 30 de ani care au fost plecate în străinătate și au văzut că li se merita mai bine sa se facă asistente , că leafa e mare. Iar medicii oricum au un salariu astral deja, dar de aia tot sunt printre ei care așteaptă plicurile cu “cadou”. Și de nu le dai … Nu s-a mai putut face nimic, ne pare rău.
Nu toți medicii sunt așa. Am întâlnit și medici care nu au vrut să ia un leu.


Adrian Cozma: “Vești bune! Vor începe lucrările de întreținere la DN Livada-Orașu Nou”
Să înțeleg că de la orașul nou spre Sighet rămâne în starea în care este ?


FOTOGALERIE. DN19, drumul groazei din județ. Pe unde se pot ocoli gropile?!
Szalma Jack eu de 20 de ani tot aștept să circulam în condiții de siguranță pe drumurile patriei și într-adevăr într-o anumită parte a țării s-a investit destul de mult în drumuri. Dar pe DN19 de la Satu Mare la Negrești-Oaș eu nu știu să fi fost vreo investiție serioasa. Numai și numai cârpeli de doi bani. Poate factura a fost umflata dar lucrările lasă de dorit. Ultima lucrare a fost un strat de asfalt (gros tare pe alocuri a avut chiar și 3 cm ) de la Livada până la Negrești, dar nu a mai rămas nimic nici de ăla.


FOTOGALERIE. DN19, drumul groazei din județ. Pe unde se pot ocoli gropile?!
Stai liniștit bre … Până la vară nu lucrează nimeni nimic. Că nu se poate, nici vara anului 2020 nu sa putut lucra la drum, ce vrei sa ia constructorii COViD? De aia e drumul in halul în care e. Anul asta iar nu se lucrează ca vine marele proiect de reabilitare … Care tot vine de vreo 10 ani.


FOTO. Directoarea Colegiului ”Mihai Eminescu” confundă școala cu propria ogradă. Apucături dictatoriale
Cu tot respectul, dar nu cred că inspectoratul i-a numit. Partidul i-a numit. Fiecare partid care vine la putere își schimbă directorii după bunul plac. Până acum cat a fost PSD la putere, marea majoritate a directorilor au fost PSD-isti. Acum că e PNL la putere marea majoritate sunt PNL-isti. Nu contează ce studii au, nu contează ce realizări au, sau au avut… trebuie schimbați. Chiar nu vede nimeni nimic. Toți suntem orbi ? Păcat.
Citește articolul precedent:
Veste bună: nu va fi limitat numărul porcilor crescuți în gospodăriile familiale

Închide