MĂRTURIE. Medic ginecolog acuzat că ar fi confundat o sarcină cu un chist

O sătmăreancă susține că un medic ginecolog – care ar profesa și în Spitalul Județean Satu Mare – ar fi confundat o sarcină (aparent neviabilă) cu un chist. Sătmăreanca spune – pentru PresaSM – că a consultat alți doi doctori ginecologi din județul Satu Mare, care ar fi spus – potrivit pacientei – că primul medic ar fi greșit.

Redăm mai jos mărturia sătmărencei pentru PresaSM:

”La sfârșitul lunii ianuarie 2019 am început să am amețeli, mi-am făcut programare la un medic. La prima vizită m-a pus să fac analizele. După analizele făcute, doctorul a spus că am un chist pe ovar, mi-a prescris o rețetă. La a doua vizită, după cam o lună, am mers din nou la doctor cu alte analize pe care mi le-a spus să le fac.

După ce le-a văzut, mi-a făcut o radiografie la uter, iar doctorul a spus după film că am niște pungi de sânge pe uter. Mi-a dau un alt tratament cu antibiotice mult mai puternice. După ce am început să fac tratamentul, am avut dureri mult mai mari.

Acum, de două săptămâni, am mers la alți doi ginecologi. Amândoi au spus că am o sarcină de 8-10 săptămâni, dar trebuie făcută de urgență operație sau chiuretaj. Din cauza antibioticelor pe care mi le-a prescris doctorul, dacă mai stăteam câteva zile, făceam septicemie.

Prietenul meu a fost la doctor să stea de vorbă, să îi explice ce s-a întâmplat. L-a primit, dar după două minute l-a scos afară și nu a vrut să vorbească cu el, fiindcă a zis că mi-a dat tratament imbecil. Era o sarcină molară”.3 Comments on "MĂRTURIE. Medic ginecolog acuzat că ar fi confundat o sarcină cu un chist"

  1. cine e incompetentul,care primeste numai de la stat o carută de bani, pe lângă venitul de la cabinetul său particular?????!!!

    View Comment
  2. Da, trebuie să știm cine este! Să fie ocolit de paciente și sancționat de colegiul medicilor! Dar nu se sancționează între ei, nu-i așa???? S-au tot plâns că au salarii mici, deși milioane de oameni au salarii mici și totuși își fac datoria, fără să li se umple buzunarele de mită! Acum au salarii mari și tot neprofesioniști, superficiali și indiferenți au rămas!

    View Comment
  3. Daca zice ca a fost insarcinata in ianuarie.. cum se poate ca acum 2 saptamani sa aibe o sarcina de 8-10 saptamani? Din ianuarie si pana in in iunie mi se pare sa sunt 5 luni diferenta.. nu??

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre medici
FOTO. “Caravana medicală”. Medicii voluntari merg la sate. Sprijin pentru sătmărenii din zonele rurale

Închide