MEDICI: ”DETALIUL” de sub Tășnad care a salvat viața tinerei Anett! Mesajul lui Romeo

Tânărul erou Romeo Kulcsar, cel care a salvat viața tinetei Anett, după ce i-a donat o parte din lobul ficatului său, a făcut o dezvăluire extrem de importantă pentru localitatea Tășnad. Medicii de ls Spitalul Fundeni au precizat că gradul mare de compatibilitate între Anett și Romeo s-a datorat și calității curative a apelor termale de la Tășnad. De altfel, Romeo era un împătimit al ștrandului din localitate.

”Totodată, mă simt obligat de conștiință să vă spun că, potrivit informațiilor oferite de către medicii specialiști cu care am colaborat în acest moment de cumpănă din viața mea, am aflat că analizele mele privind compatibilitatea realizării intervenției chirurgicale dificile se datorează și apelor termale din stațiunea Tășnad. Mi s-a spus că de aceea compatibilitatea mea s-a ridicat la un procent extrem de mare, mai exact de 60% în ceea ce privește lobul meu de ficat donat. Pentru aceasta, eu unul sunt de părere că autoritățile locale și județene ar trebui să înainteze demersuri astfel încât Tășnadul să devină o stațiune de interes național, nu doar local, cum este în prezent”, a spus Romeo Kulcsar.

Romeo încearcă să rămână modest și le mulțumește tuturor celor care l-au sprijinit moral și i-au mulțumit pe diferite canale.”În cuvintele mele simple îmi exprim, în primul rând, sentimentele de mulțumire față de membrii familiei și profesorii care m-au educat, m-au format în micul și modestul oraș Tășnad. În al doilea rând, mulțumesc tuturor prietenilor, celor apropiați ori simple cunoștințe care au contribuit de asemenea la maturizarea mea poate mai devreme decât era necesar. Toate cuvintele sunt prea sărace să exprime emoțiile și satisfacțiile pe care le simt de când îmi adresați mesaje și mă promovați pe paginile de internet, în ziare și la diverse televiziuni. Vreau să știți că sunt un om simplu, dar, în același timp, matur, responsabil și mă bucur că sunt capabil să fac lucruri bune în sprijinul altor semeni. (…) Vă mulțumesc cu o considerație aparte și vreau să știți că aștept cu foarte mare nerăbdare ziua revenirii mele pe meleagurile natale, acolo unde vă aflați Dumneavoastră, toți cei care într-un fel sau altul reușiți să mă faceți să mă simt un om împlinit! Vă iubesc și mulțumesc enorm! Cu sinceritate, al dumneavoastră tășnădean, Romeo Kulcsar!”, a mai spus Romeo Kulcsar.Fii primul care comentează! despre "MEDICI: ”DETALIUL” de sub Tășnad care a salvat viața tinerei Anett! Mesajul lui Romeo"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre erou, Romeo Kulcsar
VIDEO. Eroul Romeo Kulcsar, declarat ”Român de onoare” la nivel național!

Închide