Mega INVESTIȚIE la Medieșu Aurit: 50 de milioane de euro și 300 de locuri de muncă

Un consorțiu american format din trei firme va investiți 50 de milioane de euro în comuna Medieșu Aurit. Terenul a fost deja achiziționat iar acum se lucrează la proiectul tehnic pentru noua unitate de producție. Investiția este una serioasă, americanii mai au o fabrică în județul Maramureș.

” Este vorba de o investiție de circa 50 de milioane de euro, o investiție sigură a unor parteneri serioși, americani, care mai au o fabrică în județul vecin, în Maramureș. Ei deja și-au înregistrat terenul, se pregătesc pentru construirea unității de producție propriu-zisă. Noua fabrică va fi în zona gării din Medieșu Aurit și se vor crea aproximativ 300 de noi locuri de muncă”, a declarat primarul comunei Medieșu Aurit, Silviu Zetea.

Când se va concretiza, invetiția de la Medieș va fi una dintre cele mai mari din județ, făcute de un investitor privat. medies02

2 Comments on "Mega INVESTIȚIE la Medieșu Aurit: 50 de milioane de euro și 300 de locuri de muncă"

  1. Un nume ceva? Astea sunt minciuni ai vrajeli pt campania electorala.

    View Comment
  2. Asa e. Este o minciuna electorala. De fapt, vor fi investite 52 de milioane de dolari si vor fi 306 locuri de munca. Este concurenta neloiala facuta celor care dau galeti de plastic, sepci, brichete si mici in campanie.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.