Apelul medicilor din Satu Mare către populație: ”Următoarele zile sunt esențiale!”

FOTO: Arhivă

Următoarele zile sunt esențiale pentru nivelul pe care infecția virală o va atinge în țara noastră, este mesajul Colegiului Medicilor Satu Mare. Întregul corp medical face un apel la calm și la înțelegere, precizând că doar așa vom putea trece cu bine peste această situație. 

Redăm integral mesajul medicilor: 

”Următoarele zile sunt esențiale pentru nivelul pe care infecția virală o va atinge in tara noastră. Comunitatea profesională este conectată maxim la dificultatea momentelor prin care trecem cu toții.

Din acest motiv este esențial sa limitați orice deplasare in limita maximă posibilă.

Va rog să luați in considerare următoarele:

1. Personalul medical este limitat. Nu va prezentați in aceste zile la consulturi pentru probleme cronice dacă starea Dvs este constantă

2. Resursele și materialele sanitare trebuie drămuite fiindcă nu știm câta vreme vom folosi un stoc limitat

3. Nu ezitați sa scrieți un mesaj unui cadru medical. Este preferabil unei deplasări

4. In cazul in care veți descoperi o activitate medicală suspendată temporar nu va enervați ci gândiți-vă ca tot împreuna vom rezolva aceste probleme cronice după ce trecem prin epidemie

5. Nu va panicați! Nu urmați decât sfaturile instituțiilor oficiale

În final vă transmitem gândurile de sănătate deplină și dorința de a trece cu toții peste probleme cu bine”


PresaSM face un apel la responsabilitate și îi roagă pe cetățenii care au sosit din țările afectate de coronavirus să respecte cu strictețe indicațiile autorităților pentru a proteja sănătatea familiei și a comunității.

2 Comments on "Apelul medicilor din Satu Mare către populație: ”Următoarele zile sunt esențiale!”"

  1. Da, așa e civilizat, uman! Dar nu pot să nu mă gândesc că de prea mulți ani noi, pacienții, îi rugăm pe medicii sătmăreni să nu ne mai trateze cu bătaie de joc, să nu ne mai umilească, să ne pună diagnosticul corect și să ne de tratamentul potrivit! De foarte mulți ani îi rugăm…!

    View Comment
  2. Ne rugam pentru fiecare persoana, care lucreaza acum la spitale, fie responsabil pentru curatenie,fie responsabil de vietile oamenilor,merita acum toate rugaciunile noastre, sa nu se inbolnaveasca nici unul dintre ei,ca salveaza vieti, riscand vietile lor. Doamne ajuta pe toti…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Stomatologi
FOTO/VIDEO. Cel mai mare congres stomatologic din Ardeal, la Satu Mare! Profesioniști de renume mondial

Închide