Mesajul unei eleve perfecte din Satu Mare: ”Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm”


O adolescentă din Satu Mare a postat în grupul său de prieteni un mesaj emoționant de mobilizare la vot. La vot responsabil! Se numește Hannelore Ghișan, are 19 ani și pe 26 mai va vota pentru prima dată.

Adolescenta s-a adresat colegelor sale astfel: „Numele meu este Hannelore Ghișan, clasa a 12-a la Colegiul «Mihai Eminescu» din Satu Mare. Fetelor, pe 26 mai, pentru multe dintre noi este pentru prima oară când votăm. Pentru mine, dar și pentru voi, primul vot este ca primul sărut. De aceea, să fim atente la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău dupa aceea!”

Prin acest mesaj, dar și prin influența ei în grupul de prieteni și colegi, Hannelore a convins mulți adolescenți să meargă duminică la vot. Și să nu-i voteze pe cei care distrug România pentru a se salva pe ei…

În curând, Hannelore Ghișan va absolvi Colegiul „Mihai Eminescu” din Satu Mare cu o medie generală apropiată de 10. În toți anii de școală a avut rezultate de excepție. Vorbește fluent engleza și a luat Cambridge-ul cu cel mai înalt calificativ, C2. Se pregătește pentru Facultatea de Inginerie Medicală, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Hannelore e implicată civic și face voluntariat la Crucea Roșie, unde de trei ani este președinta pe județ a organizației de tineret. Exemplul adolescentei din Satu Mare confirmă o mobilizare neobișnuit de mare a generației sale pentru aceste alegeri.

SURSA: ziaristii.com2 Comments on "Mesajul unei eleve perfecte din Satu Mare: ”Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm”"

  1. Mult respect pentru tinerii cu mentalitatea asemănătoare Hannelorei !

    View Comment
  2. Dascalu Veronica | mai 25, 2019 at 20:25 |

    O respect ptr. munca ei si o felicit.Mi-as dori ca ptr. aceste minti cslipitoare sa se gaseasca o modalitata de a-i retine in tara Șnu prin constrangere, un alt mod sa se creeze conditii,sa poata schimba ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppareri pri video-conferinte,sunt acum multe mijloace de comunicare.tTarile din jurul nostru se dezvoltta pe munca copiilor nostri Ne vindem inteligenta.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.