Metoda sigură prin care nu mai stai la frontieră dacă mergi în vacanță în Grecia

Un grup de sătmăreni a plecat în vacanță în Grecia, via Bulgaria. Cu toate că alți turiști au stat la trecerea de frontieră pentru intrarea în Grecia ore în șir, sătmărenii au trecut în doar 15 minute. Și asta pentru că aveau făcute testele COVID-19 la o clinică din municipiul Satu Mare. 

Mai exact, le-au făcut la Cabinetele Dr. Coica, de unde au primit și documente recunoscute în plan internațional, potrivit cărora nu au fost infectați cu noul coronavirus. Așa că au intrat pe un culoar special, tranzitând punctul de frontieră în doar 15 minute, față de alți turiști, care au stat ore în șir.

În mod obișnuit, la sosire în Grecia, călătorii primesc un cod de bare după ce completează un formular în care acestora li se cere să precizeze ţara de origine şi ţările pe care le-au vizitat în ultimele două săptămâni. Aproximativ 6.000 de teste sunt efectuate zilnic aleatoriu printre călătorii care intră în ţară.

Cum sătmărenii aveau deja făcute testele, aceștia pot să stea liniștiți în vacanță.


Astfel, la Cabinetele Dr. Coica, situate în cartierul Carpați II, se poate efectua testarea rapidă Covid-19. Prețul unui test este de doar 80 lei.

Relații la telefon: 0744.912.314 sau 0732.116.820

1 Comment on "Metoda sigură prin care nu mai stai la frontieră dacă mergi în vacanță în Grecia"

  1. Eu cred că articolul ăsta, sună a reclamă pentru cabinetul respectiv.Aș fi curios cum au ajuns în față rândului la vamă, când coada este de câțiva km. Au lipit rezultatul analizelor pe parbriz?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cabinetele medicale dr. Coica, Grecia
PROGRAMĂRI. Consultații medicale de specialitate la Cabinetele Dr. Coica

Închide