Mihai Huzău: “CSM, o gaură neagră în bugetul local!”

Candidatul PMP la Primăria municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, denunță modul în care administrația locală a gestionat situația de la CSM Satu Mare. Huzău spune că Clubul Sportiv are un management falimentar, care nu promovează nici sportul de masă, dar nici performanța autentică. Într-o luare de poziție, Huzău explică situația în care se află CSM și arată cu degetul către administrația locală, care ține în funcție actuala conducere a clubului.

Redăm integral luarea de poziție a candidatului PMP la Primăria municipiului Satu Mare, Mihai Huzău:

“CSM Satu Mare are în acest moment un management falimentar. Nu numai că nu există nicio viziune pentru dezvoltarea sportului de masă sau profesionist, dar ne provoacă și pierderi imense la bugetul local.

CSM este antrenat într-o serie de procese, cea mai mare parte pierdute definitiv, fiind astfel obligată la plata unor despăgubiri de peste 100 mii de lei.

Aceste despăgubiri au fost achitate din bugetul Consiliului Local, adică din banii sătmărenilor.

Niciodată, Consiliul Local sau Primăria nu a dispus un control sau vreo acțiune împotriva vinovaților, ba mai mult, nu a avut niciodată intenția de a-i identifica pe cei responsabili de aceste pierderi.

În cadrul ședințelor de Comitet Director am cerut insistent angajarea unui consilier juridic pentru verificarea și supervizarea contractelor clubului pentru a nu mai ajunge să pierdem atâția bani.

Dl. Director Fogel a refuzat permanent consiliere juridică, susținând că el își asumă răspunderea pentru documentele pe care le semnează.

Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată! Niciodată acesta nu și-a asumat nimic! Niciodată Primăria sau Consiliul Local nu l-a tras la răspundere!

Am cerut Consiliului Local să se înființeze o Comisie Juridică care să analizeze stadiul acestor procese precum și cauzele și responsabilii pentru această situație. Niciodată această solicitare nu a fost luată în considerare.

De ce este tolerat acest director a cărui incompetență îngroapă sportul sătmărean? Pierderi de peste 100.000 lei la bugetul local fără ca vreun leu sa fie recuperat.

De ce este păstrat în funcție un director care nu are niciun plan de management sau de marketing pentru dezvoltarea clubului?

Fără investiții în bazele de antrenament, echipament precar pentru sportivii profesioniști și bugete alocate discreționar, toate acestea sunt “performanțele” actualului management falimentar.

Cu toate astea, actualul director este păstrat în funcție chiar cu girul dlui. Viceprimar Albu, care era și membru în Consiliul Director al CSM Satu Mare.

Cum explicați toate acestea dle. Albu, candidat la primăria Satu Mare? Este clar că și la acest capitol jocurile sunt făcute în spatele cortinei și TOTUL ESTE ARANJAT! Este clar că nimic din ce se întâmplă la CSM nu este în interesul cetățenilor!”Fii primul care comentează! despre "Mihai Huzău: “CSM, o gaură neagră în bugetul local!”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Mihai Huzău
Cosmin Rațiu promite transparență în cheltuirea banului public. Dă exemplu macheta pentru cartierul Micro 17

Închide