Ministerul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș: ”Nu mă simt vinovat că nu am făcut armata”


Gabriel Leş nu se simte vinovat că, deşi nu a făcut armata, a ajuns ministru al Apărării. ”N-am fost luat de pe stradă şi adus în Ministerul Apărării ca secretar de stat“, susţine Leş. Ministrul Apărării invocă faptul că, în momentul în care trebuia să meargă în armată, începuse a doua facultate.

”Văd că a fost o mare dezbatere pe această temă multă vreme. Vreau să vă spun că începusem a doua facultate când s-a ridicat obligativitatea, când s-a suspendat obligativitatea serviciului militar. N-as fi avut nicio problemă să o fac. Mi-ar fi făcut plăcere să o fac, dar pe de altă parte aşa este legea la acest moment. Ministrul este numit politic. Nu vreau să mă simt vinovat că nu am făcut armata şi astăzi sunt în ministrul Apărării Naţionale în condiţiile în care am şi experienţă ca fost secretar, adică n-am fost luat de pe stradă şi am fost adus în Ministerul Apărării ca secretar de stat”, a spus ministrul Apărării, Gabriel Leş, la RealitateaTV.

De asemenea, întrebat dacă i-ar face plăcere să meargă în armată, chiar şi în condiţiile din prezent, Gabriel Leş a răspuns: „Asta ar însemna armata profesionistă, nu aş putea să vă spun la momentul ăsta, dar armata obligatorie aş fi făcut-o cu plăcere”.

La începutul anului, ministrul Apărării, Gabriel Leş, a recunoscut, pe Facebook, că nu a făcut armata. Demnitarul a invocat faptul că era student, iar până la terminarea studiilor România trecuse la armată de profesionişti.

SURSA: adevarul.ro1 Comment on "Ministerul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș: ”Nu mă simt vinovat că nu am făcut armata”"

  1. Clar ca asa este de obicei la noi nici ministrul munci nu a muncit munca fizica nici macar o zi garantat

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre senator Gabriel Leș
FOTO. Ministrul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș, întâlnire cu secretarul britanic al Apărării

Închide