Mirela Retegan, îndemn pentru sătmăreni: “Votați-o pe Marcela Papici și pentru mine”


Într-o postare pe Facebook, Mirela Retegan îi îndeamnă pe sătmăreni să o voteze pe Marcela Papici, candidat independent, la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

Mirela povestește cum, în 2003, în calitatea sa de jurnalist, a decis să părăsească Satu Mare din cauza unor politicieni care apoi au ajuns în parlament, politicieni care nu s-au preocupat de dezvoltarea orașului și binele sătmărenilor.

“Cine din lista mea iubește SATU Mare ? Este orașul din inima mea. Este locul in care, după ce intru la limita de județ, mă simt acasă. Am trăit acolo 13 ani. Cei mai frumoși din tinerețea mea. Acolo am făcut primele emisiuni la radio și tv, primele spectacole pentru copii, primele evenimente. Acolo s a născut copilul meu și cred că acolo am încă, cei mai mulți prieteni. Am plecat din SATU Mare in 2003 , după luni de rezistență in fața unor politicieni corupți și analfabeți care au încercat tot ce au putut că să mă elimine. M-au amenințat cu moartea, au pus oameni să mă urmărească, mi-au intimidat partenerii… Eram singura împotriva lor. Aveam un copil mic și dorința de a nu-mi murdari mâinile indiferent de preț. Am făcut zona zoster și am ales să rămân mamă pentru Maya, chiar dacă asta însemna să plec. Ei au rămas acolo. M-a durut sufletul când i am văzut votați senatori și deputați. Din bijuteria de oraș Satu Mare, a rămas din cauza lor, doar amintirea. Orașul din inima mea a avut parte de prea putini oameni, aflați la putere, care să-l iubească”, povestește Mirela Retegan.

Mirela vorbește și despre prima sa întâlnire cu Marcela Papici, acum candidat independent la parlamentare, totul în cadrul unei campanii umanitare pentru familia cu șapte copii care a rămas fără casă. Așa a început o colaborare care s-a extins și la alte campanii inițiate de creatoarea Găștii Zurli.

“Am revenit in Satu Mare in urma cu câțiva ani pentru un apel disperat : o familie cu 7 copii rămăsese in plină iarna, in zăpada , cu casa arsa pana in temelii. Imi scrisese cineva un mesaj in care ma ruga sa dau o mâna de ajutor . Așa am cunoscut o pe Marcela PAPICI. Împreuna am strâns bani și am cumpărat o casa pentru cei 7 copii. Apoi Marcela a devenit “omul meu” din toate campaniile pe care eu le fac in Bucuresti : Adopta o mamă, Încalță un copil se iarnă, Ziua eșarfelor colorate”. Ce bună mi-ar fi o Marcela, in Bucuresti! Eu nu știu pe nimeni din SATU Mare care să fi pus in mișcare atâția oameni care să ajute oameni”, spune Mirela.

Mirela Retegan: “Trimiteți-o pe Marcela Papici la Bucuresti. O să câștigați mai mult decât va puteți imagina”

Mirela Retegan îi îndeamnă pe sătmăreni să o voteze pe Marcela Papici la alegerile din 6 decembrie. Sătmăreanca spune că regretă faptul că nu poate vota la Satu Mare la alegerile parlamentare, dar îi roagă pe sătmăreni să dea o șansă unei persoane care își iubește orașul și care îi va reprezenta în Parlament pe toți locuitorii săi, indiferent de etnie, de pregătire profesională sau de venituri.

“Imaginați-va cât de tare m-am bucurat când mi a spus că o sa candideze independentă pentru Camera Deputaților. Oameni dragi din SATU Mare. Aveți ocazia , poate pentru prima oară in 30 de ani, să va reprezinte in Parlament un om care iubește SATU Mare. Un om cu o capacitate de munca, fantastică. Habar nu am cine sunt ceilalți candidați. Dar știu sigur ca e pentru prima oară când regret ca nu mai am buletin de SATU Mare. As fi dat o fugă, acasă, doar ca să o votez. Trimiteti o pe Marcela Papici la Bucuresti. O să câștigați mai mult decât va puteți imagina. Pentru ea nu exista romani și unguri, săraci și bogați , intelectuali și țărani . Pentru ea exista oameni . Dați -vă o șansa vouă și Satmarului , dacă iubiți orașul și județul in care locuiti. Bravo Marcela ! Pentru mine ești câștigătoare . Eu nu as fi avut curaj și disponibilitate să mă arunc intr o astfel de batalie Ești minunata . As vrea mult de tot să ma mândresc cu tine in Parlamentul României. Vă rog, votați-o pe Marcela Papici și pentru mine. Vă imbratisez cu toată dragostea mea”, a conchis Mirela Retegan în mesajul său de sprijin pentru Marcela Papici.5 Comments on "Mirela Retegan, îndemn pentru sătmăreni: “Votați-o pe Marcela Papici și pentru mine”"

 1. Marcel Tent | decembrie 3, 2020 at 13:07 |

  ai vrea tu,dar eu…….

  View Comment
 2. sanatate mirela.satu mare te iubeste

  View Comment
 3. Mama ce o vrajeala ce o poezie frumoasa bine gandita la asta se pricep ambele se vede

  View Comment
 4. Marcel Tent | decembrie 3, 2020 at 16:34 |

  da ,ai dreptate.

  View Comment
 5. Marcel Tent | decembrie 3, 2020 at 16:35 |

  nu este adevărat,eu nu o iubesc,și, sunt sigur că nici alții……….

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020, Marcela Papici
Adrian Ștef cere Consiliului Județean să nu dea jos tricolorul de pe Palatul Administrativ

Închide