Moarte suspectă la o școală din județul Satu Mare. Poliția a deschis o anchetă

Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, Alin Haniș, a declarat azi, în cadrul ședinței Autorității Teritoriale de Ordine Publică, că la o școală din județul Satu Mare s-a înregistrat un caz de moarte suspectă. Fapta s-a petrecut în urmă cu o lună. Mai exact, în 19 decembrie 2016.

Concret, vorbim despre moartea unui elev al Colegiului Tehnic ”Anghel Salignyi” din Turț. Potrivit polițiștilor, un elev care se afla în pauză a suferit o criză de epilepsie. Pentru că nu a primit ajutor la timp a intervenit decesul elevului.

Cazul apare în raportul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare cu privire la măsurile de protecție și criminalitatea din instituțiile de învățământ, fiind constatat ca și ”moarte suspectă”.

”La zi, în acest an școlar, avem înregistrate 14 infracțiuni, din care 7 infracțiuni de „furt”, alte 6 de „lovire” și 1 infracțiune de „moarte suspectă”, se arată în documentul „Evoluția criminalității sesizate, pe genuri de fapte și trendul acestora în luna decembrie 2016”.

Este de menționat faptul că Inspectoratului Județean de Poliție a ținut la SECRET acest caz de mass media județeană și, pe cale de consecință, de opinia publică.

De asemenea, în data de 5 decembrie 2016 o elevă de la Liceul Tehnologic din Ardud a fost bătută de agentul de pază al SC Folda Security.  În data de 13 decembrie 2016 secretara Școlii Gimnaziale nr. 3 din Negrești-Oaș a fost prădată de bani chiar în birou.

Raportul Poliției arată că din cele 302 de unități de învățământ din județul Satu Mare, un număr de 82 nu dispun de nici o formă de pază. Dintre unitățile de învățământ nepăzite, 37 sunt grădinițe și 45 sunt școli gimnaziale.

Fii primul care comentează! despre "Moarte suspectă la o școală din județul Satu Mare. Poliția a deschis o anchetă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre decedat
Copil de patru ani, decedat la Odoreu. Polițiștii au deschis o anchetă

Închide