MOBILIZARE. Mărțișoare făcute din suflet de copiii și bătrânii sărmani din Satu Mare. Să îi ajutăm!

Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare face un apel către toți sătmărenii cu inimă mare. Aceștia sunt rugați să achiziționeze mărțișoarele confecționate de către persoanele vârstnice și copiii care provind din mediile defavorizate din municipiul Satu Mare.

„Printr-un gest mic putem aduce o mare bucurie copiilor de la centru. Vă invităm cu drag să intrați în posesia mărțișoarelor confecționate în cadrul Centrului Multifuncțional „Alter Ego” de către copiii și persoanele vârstnice beneficiare.

Acestea pot fi găsite atât la Teatrul de Nord, miercuri, 27 februarie 2019, începând cu orele 16:30 cât și la Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare / Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia, joi, 28 februarie 2019, începând cu orele 18:00.

Prețul mărțișorului este stabilit de fiecare, după posibilități”, este mesajul celor de la Serviciul Public de Asistență Socială.

Haideți să îi ajutăm! Distribuiți și dumneavoastră! Vă mulțumim!

Fii primul care comentează! despre "MOBILIZARE. Mărțișoare făcute din suflet de copiii și bătrânii sărmani din Satu Mare. Să îi ajutăm!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
VIDEO. Unii angajați ai Florisal, acuzați că distrug pubelele. Oamenii s-au săturat să le schimbe

Închide