Modernizare totală a Muzeului Județean: 1,4 milioane de euro! Față europeană

În cadrul Comitetului de Monitorizare a Proiectelor pentru Programul Interreg V-A România-Ungaria a fost aprobat proiectul de reabilitare și dotare a Muzeului Județean Satu Mare, proiect demarat în colaborare cu alți patru parteneri maghiari.

Astfel, clădirea Muzeul Județean Satu Mare va fi modernizată la standarde europene, printr-un proiect în valoare de 1,4 milioane de euro.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat că se va reabilita total clădirea Muzeului Județean și se vor amenaja spații pentru expoziţii, inclusiv cu ghid audio, după modelul marilor muzee ale lumii.

După finalizarea lucrărilor de licitare al proiectului tehnic și al celui de execuție, există șanse ca lucrările să înceapă la sfârșitul acestui an.

2 Comments on "Modernizare totală a Muzeului Județean: 1,4 milioane de euro! Față europeană"

  1. Vor dispărea si masinile de pe trotuarul din fata muzeului?

    View Comment
  2. muzeograf | iulie 1, 2018 at 10:28 |

    Domnului președinte trebuia să i se spună că muzeul are ghidaj audio în 4 limbi încă din anul 2005!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Muzeul Judetean Satu Mare
DREPTATE. Funcționarul care a învins sistemul politic din Satu Mare. După trei ani de procese!

Închide