ATENȚIE! Municipiul Satu Mare și alte localități din județ rămân fără curent electric

După ,,pana” de internet ce a avut loc ieri, sătmărenii vor mai avea de trecut un hop la începutul săptămânii viitoare. De data aceasta, mai mulți locuitori ai municipiului și județului Satu Mare nu se vor putea baza pe energie electrică.

Din cauza unor lucrări executate de cei de la Electrica, mai multe străzi din municipiul Satu Mare vor rămâne fără curent electric în cursul zilei de luni, 10 aprilie. Astfel, între orele 9.00 și 17.00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică a imobilelor situate pe bulevardul Unirii – numerele 21-71, 26-76, strada George Coșbuc – numerele 6-68, 11-63 și strada Grigore Ureche, între Crișan și Fabricii. În aceste cazuri alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total.

Tot luni, va fi întrerupt parțial curentul electric în Turț și Trip. Marți, 11 aprilie, va fi întreruptă parțial alimentarea cu energie electrică în Turț, Trip și Crucișor, iar miercuri în Turț și Vama.

1 Comment on "ATENȚIE! Municipiul Satu Mare și alte localități din județ rămân fără curent electric"

  1. Super ca de pasti se rezolva totul.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pană de curent
Ce spune Electrica despre penele de curent din Satu Mare. Urmează altele?!

Închide