Nagykárolyban április 12–től szállítják el a zöldhulladékot

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal keretében működő, Helyi Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársai tájékoztatják a nagykárolyi lakosokat, hogy az udvarokról, kertekből származó zöldhulladékot, április 12-től kezdik elszállítani. Az ágakat, lombokat, kötegelve, míg a faleveleket zsákokban helyezhetik ki a ház elé a nagykárolyiak, április 6-tól kezdve.

A munkát Nagykároly egész területén végzik majd. Az igazgatóság munkatársai kihangsúlyozták, hogy mindazok, akik az elszállítást követően helyezik ki a kerti hulladékokat a város közterületeire, azok a vonatkozó törvényi szabályozásoknak megfelelő mértékű bírságolásban részesülnek.


Fii primul care comentează! despre "Nagykárolyban április 12–től szállítják el a zöldhulladékot"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Nagykárolyi Polgármesteri Hiavatal
Díjmentesen segíti a lakóegyesületek megalakulását az önkormányzat

Închide