Nagykárolyban később gyűjtik az őszi zöldhulladékot

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal keretében működő, Helyi Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársai tájékoztatják a nagykárolyi lakosokat, hogy az udvarokról, kertekből származó őszi zöldhulladékot, megváltozott időpontban, október 19 helyett, csak november 9-től kezdik elszállítani.

Az ágakat, lombokat, kötegelve, míg a faleveleket zsákokban helyezhetik ki a ház elé a nagykárolyiak. A hulladék begyűjtése tehát november 9-től kezdődik.

A közterületeken végzett, kerti hulladékok elszállítását célzó munkálat, október második felében zajlik. A munkát Nagykároly egész területén végzik majd. Első szakaszban a 25 Octombrie utca, Nagyvárad felé vezető szakaszán, illetve az ebben a zónában található mellékutcákon történik, majd ezt követi a város többi része.

Az igazgatóság munkatársai kihangsúlyozták, hogy mindazok, akik az elszállítást követően helyezik ki a kerti hulladékokat a város közterületeire, azok a vonatkozó törvényi szabályozásoknak megfelelő mértékű bírságolásban részesülnek.Fii primul care comentează! despre "Nagykárolyban később gyűjtik az őszi zöldhulladékot"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Nagykárolyi Polgármesteri Hiavatal
Újabb körgyűrűt akarnak Nagykárolyban

Închide