Negrești-Oaș: Aurelia Fedorca și-a depus candidatura: “Știm că mai avem multe de realizat”


Aurelia Fedorca și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș. Edilul spune că dorește să ducă la bun-sfârșit proiectele începute, dar își propune și investiții noi, unele care să asigure continuarea dezvoltării orașului.

Aurelia Fedorca și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș. Edilul în funcție a precizat că dorește să își finalizeze proiectele deja începute, împreună cu echipa sa de încredere.

“Mi-am depus azi candidatura pentru un nou mandat de primar al Negreștiului, pentru ca împreună să desăvârșim ceea ce am început: să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, un oraș al oamenilor, în care să ne dorim fiecare să trăim, nu doar să locuim. […] Alături de echipa pe care o propun pentru Consiliul Local vom continua proiectele începute cu gândul la viitorul copiilor noștri, cu gândul la tineri care trebuie să-și facă un viitor aici, acasă, cu gândul la cei activi, dar și la vârstnici. Cu gândul la fiecare negreștean!”, spune Aurelia Fedorca, candidatul PSD.

sursa: Aurelia Fedorca/Facebook

În ceea ce privește lista de consilieri, Fedorca spune că se bazează pe viziunea și profesionalismul acestora, iar împreună vor reuși să continue transformarea orașului.

“Pe lista noastră de consilieri locali se regăsesc tineri și oameni cu experiență, dascăli, economiști și ingineri, juriști și antreprenori, toți colegi cu viziune și profesioniști în domeniile lor de activitate. Este o formulă de succes, care are misiunea de a implementa alături de mine și de voi proiectele pe care le-am gândit și pentru care am atras deja finanțare pentru ca Negrești-Oaș să reînvie și să devină orașul în care să ne dorim să trăim, nu doar să locuim. Am făcut multe lucruri minunate împreună, sunt multe proiecte pe care le-am dezvoltat de la zero, dar știm că mai avem multe de realizat. Vom continua împreună și din 27 septembrie!”, a mai precizat Fedorca.

sursa: Aurelia Fedorca/Facebook


2 Comments on "Negrești-Oaș: Aurelia Fedorca și-a depus candidatura: “Știm că mai avem multe de realizat”"

  1. mi e rusine dar nu merita
    asemenea exemplare primăria slab primar a fost.

    View Comment
  2. în negreșit mori de foame dacă nu ai surse de afara ca locuri de muncă nu sunt.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Aurelia Fedorca, Negrești-Oaș
VIDEO. PSD își prezintă lista de consilieri. Vor proiecte sociale, sport de masă și reabilitarea Filarmonicii

Închide