Ca numai ieri ce le-am scris un review dupa ce …


Comment on Nemulțumirile și mulțumirile sătmărenilor vizavi de McDonald`s. De la personal, la servire by Teo.

Ca numai ieri ce le-am scris un review dupa ce si-au batut joc de mine, asa ca il redau aici, ca sa ii vada tot Satmarul : <<>>

Recent Comments by Teo

FOTO. Malurile Someșului devin loc de promenadă, spune primarul Kereskenyi
Este minunat proiectul! ca si toate celalalte proiecte! Insa exact ca si celalalte si asta e doar unul pe hartie si cam atat! Bai, eu stau si ma intreb, astia la primarie ce ciuperci mananca de tot scot pe banda rulanta proiecte fandosite din care nu se alege nimic? Astept si proiecte precum hipodromul Satu Mare, teren de golf, plaja pe Somes si un centru de lansari rachete in spatiu….


FOTOGALERIE. Construcția McDonald’s Satu Mare, tot mai aproape de finalizare
Oribil. Numai la noi se putea face un McDrive in parcarea unui supermarket. Daca cei de la Kaufland au crezut că fac vreo mega afacere, s-au înșelat. Eu nu voi mai face cumpărături la ei. Parcarea era limitată, acum va fi dezastru, că sa nu mai pomenesc de degringolada deja existenta pe drumul Careiului….stupid. mega stupid.


Alternativă în Satu Mare. Un mare brand va rezolva criza de muncitori cu srilankezi!
Stimate anonim, tineri avem destui si multi dornici de munca, insa munca platita decent, nu o mizerie de 1500 lei/luna, precum, intuiesc (dupa frustrarea pe care ti-o exprimi vadit fata de refuzul lor de a lucra pe nasturi) tu ai remunera un angajat la firma ta. Daca primaria aproba un astfel de lucru in Satu Mare, sper sa fie drastic sanctionati electoral. Orasul asta are nevoie de dezvoltatori cu o viziune pe termen mediu si lung, nu oportunisti si pacalici care sa-si umfle buzunarele si mai apoi sa investeasca profitul in vacante si masini de lux, iar beneficiul comunității sa fie zero barat! Cat despre asistati sociali, priviti pe cine votati. Il aveti pe cel mai scump asistat social la Cotroceni, unde paraziteaza cu nerusinarea unei tenii de 5 ani si isi face campanie electorala de tot atata timp pe banii contribuabililor!


FOTO. O familie din Satu Mare, la un pas de tragedie. Mașina, lovită de un TIR
Pe aceeasi ruta si nu numai, m-am confruntat cu o situatie similara. Avand doi copii in masina, nu mi-am permis sa calc acceleratia, asa cum soferii de tir si-ar fi dorit si ptr ca 80-90km/h pe un drum plin de curbe, nu era satifacator ptr tiristi, m-am trezit hartuit, cu tirul la un metru in spatele meu, claxonand ca un dement si ulterior depasind pe linie continua si intrand razant in fata mea, aproape aruncandu-ma de pe carosabil. Din pacate nu a fost singurul. 95% din tiristi conduc agresiv, iresponsabil si la limita criminalității, insa absolut niciodata nu am vazut vreun echipaj de la rutiera in trafic, sa le ridice permisele! Cat despre asa zisii șoferi profesionisti, imi aduc aminte cum la simularile examenelor de teorie, nu reuseau sa faca mai mult de 13-15 puncte!!!


Agresiune între un polițist local și un șofer. Încătușat și cu mașina ridicată în Satu Mare
Purtare agresiva a politiei?!? Serios? Pai in SUA ii trageau un glont in cap si se rezolva problema! Pana cand toti neavenitii cu bani din tara asta, vor continua sa sfideze legea si bunul simt?!
Citește articolul precedent:
ANCHETĂ. Inspectoratul vrea reducerea claselor din județ. Clasele în limba română, cele mai afectate

Închide