Nu era vorba că toți angajații vor fi din Asia? …


Comment on Nemulțumirile și mulțumirile sătmărenilor vizavi de McDonald`s. De la personal, la servire by Foris.

Nu era vorba că toți angajații vor fi din Asia?

Recent Comments by Foris

FOTO. Două șoferițe au blocat traficul pe Drumul Careiului după un accident minor
Femeia cu VOLVO evident că este de vină. asemenea se întâmplă foarte des, pentru asta nu trebuie să fii femeie. Se întâmplă din păcate oricui. Apropo cu poliția, poate chiar poliția le-a examinat, poate pe bune poate cu șpagă dar poliția. O și câți tineri sunt pe drum cu permisul cumpărat ceea ce se și vede din multiplele accidente soldate cu morți și răniți.


FOTO/VIDEO. Spray lacrimogen, SMURD și Poliția Satu Mare. Scandal monstru la ridicarea unei mașini
[email protected] Dacă este așa, atunci pentru acest caz îmi cer scuze dar rămân la cele scrise pentru cazurile generale ce le văd în oraș.


FOTO/VIDEO. Spray lacrimogen, SMURD și Poliția Satu Mare. Scandal monstru la ridicarea unei mașini
Dacă omul e vinovat, mai bine să tacă din gură și să se conformeze. Poate scăpa cu un avertisment. Dar aici ca-n codru, parcările destinate șoferilor cu handicap precum și fața porților sunt deseori ocupate de șoferi pe care nu-i interesează. Vorba aceea că poate să vină și poliția. Uite că acum a venit și si-a făcut treaba. Bravo lor. Cinste lor.


Evazionist, prins de polițiștii de frontieră sătmăreni. Își va petrecere următorii 5 ani după gratii
Evazionistul fiscal, este un termen în care toți putem fi catalogați. Unul nu poate să spună că nu este evazionist fiscal. Dacă lucrezi de-acasă curentul și imobilul este folosit in scop comercial, dacă te ocupi cu Oriflame sau cu asemenea tot evaziune este și aș putea înșira zeci de astfel de lucruri. Noțiuea de evazionist fiscal este o noțiune pe baza căreia toți cetățenii pot fi șantajați sau excude dintrun mediu dacă uneia dintre autorități nu-i place cum te comporți.


FOTO. Lista centrelor de vaccinare din județul Satu Mare. Începe etapa a doua, centrele au fost amenajate
Pentru omul de rând cât costă? Cel puțin are șanse la vaccin? Sau numai cadrele medicale și MAPN, MAI, eventual dascălii au acces?
Citește articolul precedent:
COVID. Un sătmărean a suferit un atac de panică după ce s-a vaccinat

Închide