NEREGULI mari la Consiliul Județean?! Curtea de Conturi face RAVAGII

Controlul efectuat de Curtea de Conturi la Consiliul Județean Satu Mare se prelungește, din câte se pare a unor nereguli importante descoperite în activitatea fostei conduceri a Consiliului Județean Satu Mare.

Patru inspectori ai Curții de Conturi efectuează un control la Consiliul Județean Satu Mare privind modul în care au fost gestionați banii publici în mandatul 2012-2016.

Problemele constatate par destul de grave, inspectorii Curții de Conturi solicitând prelungirea perioadei de control cu încă două săptămâni față de termenul prevăzut inițial, 21 octombrie 2016.

Mai mulți șefi de direcții și servicii din cadrul Consiliului Județean au fost solicitați să dea explicații amănunțite despre modul în care au fost cheltuiți banii din bugetul instituției. Surse din Consiliul Județean au povestit pentru opiniedecarei.com despre nereguli majore constatate de inspectori. Raportul Curții de Conturi urmează să fie făcut public în cursul lunii noiembrie.

Controlul Curții de Conturi la Consiliul Județean Satu Mare a început în data de 5 septembrie 2016. Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a fost unul dintre cei care au cerut controlul inspectorilor de la Curtea de Conturi, având suspiciuni serioase asupra activității fostei conduceri a Consiliului Județean.

De exemplu, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat în urmă cu circa o lună că are foarte mari rezerve în ce privește achiziționarea unor mașini considerate de lux de către Muzeul Județean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Este vorba despre o mașină de teren Volvo – preț de achiziție 16.500 de euro, și de autoturisme de teren Renault – al căror preț de achiziție nu a fost făcut public.

 

 

2 Comments on "NEREGULI mari la Consiliul Județean?! Curtea de Conturi face RAVAGII"

  1. CRED CA E FIRESC, CINE GRESESTE PLATESTE….LEGEA E UNA SI TOTI SUPUSI LEGII

    View Comment
  2. Carol, ai mare dreptate, din nefericire legea se încalcă de atâția ani și …scapă piloșii!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Consiliul Județean Satu Mare, EXECUTAT silit! SUTE de persoane au cerut asta

Închide