Niciun drum din județ nu este închis. Zeci de utilaje pentru deszăpezire

Se lucrează intens la deszăpezirea drumurilor județene, se monitorizeză prin GPS, informează Consiliul Județean Satu Mare.

Ninsorile căzute în județul Satu Mare, în cursul nopții de 19/20 martie, au dus la depunerea unui strat de zăpadă de 5 până la 15 centimetri pe drumurile județene. La această oră toate drumurile din județ sunt deszăpezite, ca urmare a intervenției celor 52 de utilaje ale operatorului responsabil de această acțiune și nu există drum închis sau nepracticabil. S-a intervenit, începând cu ora 2.30, cu răspânditoare cu lamă și sărăriță și cu încărcătoare de material antiderapant. Pe toată rețeaua de drumuri județene a fost presărat un amestec de sare și nisip.

Cele 52 de utilaje care acționează pe drumurile județene sunt dotate cu GPS și sunt monitorizate de aparatul de specialitate al Consiliului Județean Satu Mare (Serviciul Drumuri și Transporturi – Direcția Tehnică). Rețeaua de drumuri județene a județului Satu Mare este împarțită în 4 zone: Carei – Tășnad, Supur, Satu Mare – Codru, Negrești-Oaș. Mai multe echipaje ale aparatului de specialitate se află pe teren și monitorizează activitatea. Vă reamintim că deszăpezirea drumurilor naționale se află în sarcina DRDP Cluj, prin Secția de Drumuri Naționale- Satu Mare. Vă ținem la curent cu situația actualizată.Biroul de presă al Consiliului Județean Satu MareFii primul care comentează! despre "Niciun drum din județ nu este închis. Zeci de utilaje pentru deszăpezire"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
E OFICIAL! Sistem de rachete pentru combaterea grindinei în județul Satu Mare

Închide