Noi acuzații la Consiliul Județean! Scandalul limuzinelor ”camuflate” în autoutilitare capătă amploare!

Consilierul județean Ciprian Ardelean a reacționat vehement față de achiziționarea de către Consiliul Județean Satu Mare a unor limuzine marca Skoda, cu toate că reprezentanții Consiliului Județean au aprobat achizionarea unor autoutilitare.

Redăm integral mesajul consilierul Ciprian Ardelean:

”Avand in vedere ultimele discutii din mediul online si aparitiile din presa satmareana privind achizitionarea de catre conducerea Consiliului Judetean Satu Mare de autoturisme 4×4 de lux doresc sa ma solidarizez public cu toti cetatenii judetului Satu Mare si municipiului Satu Mare precum si consilierii care au sesizat faptul ca in vreme ce Clubul fanion al Judetului Satu Mare, Olimpia se inchide din lipsa de fonduri iar la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare dotarile si serviciile lasa foarte mult de dorit, “noii grofi” de la conducerea judetului nostru si-au achizitionat din bani publici, limuzine 4×4 de lux cu ultradotari. In aceasta ordine de idei doresc sa imi exprim regretul profund pentru modalitatea in care noi consilierii judeteni am fost indusi in eroare spre a vota bugetul, dar si presa si cetatenii judetului si municipiului Satu Mare care am stiut, potrivit Caietului de sarcini intocmit, ca vor fi achizitionate “autoutilitare” absolut necesare institutiilor subordonate, dar care in realitate, cu putere de evidenta, sunt limuzine 4×4 de lux cu ultradotari, pentru noii grofi de la conducerea judetului”.

Reamintim că reporterii PresaSM nu au reușit să ia legătura cu președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, pentru a-și exprima un punct de vedere.

1 Comment on "Noi acuzații la Consiliul Județean! Scandalul limuzinelor ”camuflate” în autoutilitare capătă amploare!"

  1. Consiliul Judetean are nevoie de timp pt a cosmetiza afacerea.Fiti mai rabdatori!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
FOTO. Acuzații extrem grave la Consiliul Județean: ”Am votat AUTOUTILITARE, iar ei și-au cumpărat mașini de lux”

Închide