Asa domn director, rupeti fasu la moroseni. Minim trei curse …

Comment on Noi CURSE AERIENE de la Satu Mare spre Paris, Roma sau Madrid?! Totul depinde de pasageri by Ardelean.

Asa domn director, rupeti fasu la moroseni. Minim trei curse de Austrian Airlines, pe Paris, New York si Somcuta Mare. Ar fi pacat sa se piarda modernizarile continue pe care le faceti de cand sunteti aici. Poate va ganditi si la o gradinitia pentru copii echipajelor, ca altfel o mai zice vre-un carcotas ca ati aruncat banii degeaba pe topoganele alea de langa aerogara.

Recent Comments by Ardelean

FOTO/VIDEO. O haită de câini a pus stăpânire pe centrul Sătmarului. Patrupedele riscă să fie lovite de mașini
Cainii aia n-am treaba cu oamenii, fug doar dupa masini. Biciclistu ala s-a dat doar in spectacol…stiind ca e filmat, cand in fata lui erau puii de cateva saptamani.


Eforturile dramatice ale unor părinți pentru salvarea copilului (13 ani), accidentat mortal la Negrești-Oaș
Oare care dintre cunoscuti avea tras in fata garajului un elicopter smurd, tocmai gata de drum si fara altceva mai hun de lucru?


VIDEO. “Buget-killer” pentru autoritățile locale. Primarul Kereskényi a cerut sprijin parlamentar
Doare la patina de opinia unui contribuabil. Ca doar citymanajeru si gumisu o zis ca va fi minden rendben cu partiumbuli. Poate chiar vor aduce deja guartzos, ca ala place mult


Pagina ”Ai parcat ca un bou Satu Mare”, închisă în semn de protest față de Poliție
In loc sa inchideti pagina ar trebui sa crrati una dedicata MAI si mai ales militziei rutiere. Sunt convins ca in scurt timp ar pune capu la cutie….la cate tampenii fac. Sa se vada orice…masini murdare, parcari aiurea..tinuta alandala, copii dusi la scoala cu mcv-ul


Criminali periculoși în libertate, în județul Satu Mare. Câți nu au fost prinși
Cel putin in cazul actritei procuroarea de caz se impauna in presa ca e chestie de zile…ca are probe, supoecti etc. Oare nu ar trebui trasa putin de urechi de seful ei? Ca macar la urmatoarea crima sa fie muckles pana si lucreaza efectiv ceva? Ca in afara de cazurile cand crininalul era prost si astepta militzia, cam toti cejlalati se plimba linistiti prin oras.


Citește articolul precedent:
FOTO. Atenție, dacă filmați cu drona! În plin sezon de nunți, un tânăr s-a ales cu dosar penal

Închide