Asa domn director, rupeti fasu la moroseni. Minim trei curse …

Comment on Noi CURSE AERIENE de la Satu Mare spre Paris, Roma sau Madrid?! Totul depinde de pasageri by Ardelean.

Asa domn director, rupeti fasu la moroseni. Minim trei curse de Austrian Airlines, pe Paris, New York si Somcuta Mare. Ar fi pacat sa se piarda modernizarile continue pe care le faceti de cand sunteti aici. Poate va ganditi si la o gradinitia pentru copii echipajelor, ca altfel o mai zice vre-un carcotas ca ati aruncat banii degeaba pe topoganele alea de langa aerogara.

Recent Comments by Ardelean

VIDEO. “Buget-killer” pentru autoritățile locale. Primarul Kereskényi a cerut sprijin parlamentar
Doare la patina de opinia unui contribuabil. Ca doar citymanajeru si gumisu o zis ca va fi minden rendben cu partiumbuli. Poate chiar vor aduce deja guartzos, ca ala place mult


Pagina ”Ai parcat ca un bou Satu Mare”, închisă în semn de protest față de Poliție
In loc sa inchideti pagina ar trebui sa crrati una dedicata MAI si mai ales militziei rutiere. Sunt convins ca in scurt timp ar pune capu la cutie….la cate tampenii fac. Sa se vada orice…masini murdare, parcari aiurea..tinuta alandala, copii dusi la scoala cu mcv-ul


Criminali periculoși în libertate, în județul Satu Mare. Câți nu au fost prinși
Cel putin in cazul actritei procuroarea de caz se impauna in presa ca e chestie de zile…ca are probe, supoecti etc. Oare nu ar trebui trasa putin de urechi de seful ei? Ca macar la urmatoarea crima sa fie muckles pana si lucreaza efectiv ceva? Ca in afara de cazurile cand crininalul era prost si astepta militzia, cam toti cejlalati se plimba linistiti prin oras.


FOTO. TIR blocat pe bulevardul Goga. Trafic infernal, cozi de sute de metri
Doare pe ei la banana de militzia rutiera si de cea locala la un loc. Boulenii cu cascheta i-au servit de antemergator pana acasa, ca ce altceva sa faca. Zilnic trec zeci de camioane pe interzis, si caschetarii se fac ca ploua.


APEL. Povestea sătmărencei care a vândut o mașină, dar plătește amenzi pe bandă rulantă
N-o duce mintea sa radieze masina…


Citește articolul precedent:
FOTO. Cozi și îmbulzeală la analize. Sătmărenii se simt umiliți

Închide