Noi tronsoane de drumuri naționale, în reabilitare în județ. Promisiuni pentru circa 100 km

sursa: CNAIR/arhiva

Noi tronsoane de drumuri naționale urmează să intre în reabilitare. Ministrul Transporturilor a promis fonduri pentru modernizarea a circa 100 de km de drum județean. Pe lista investițiilor se află sectoare de drum din zona Oașului, dar și legătura Tășnad-Supur. În plus, CNAIR a anunțat și preluarea unui tronson de drum județean, tot în vederea reabilitării. 

Ministrul Transporturilor a promis că guvernul va aloca sumele necesare pentru reabilitarea a circa 90-100 de km de drum național. Pe lista investițiilor promise se află lucrări de reabilitare pe DN 19 tronsonul Livada – Orașu Nou, lucrări de reparații pe DN 19 tronsonul Orașu Nou- Huta Certeze și pe DN 1F Tășnad – Supur.

Prin Hotărâre de guvern, CNAIR preia și tronsonul de drum județean Scărișoara Nouă – Petrești, tot pentru demararea, în cel mai scurt timp, a lucrărilor de reabilitare. Investiția a fost confirmată de șeful CNAIR, Narcis Neaga, prezent și el la Satu Mare, alături de ministrul Răzvan Cuc.

Tronsonul a fost plombat anul trecut, dar este un traseu important pentru turismul ecumenic, făcând legătura cu Mănăstrirea Scărișoara Nouă.

Ministrul Cuc a vorbit și despre investiția pentru șoseaua de centură a Negreștiului, dar și despre studiul de fezabilitate pentru tronsonul Petea – Baia Mare, parte a autostrăzii Oașului.

Citește și:

FOTO. Imagini de pe șantierul pentru Centura Sătmarului. Cum arată lucrările la podul peste Someș

Aglomerație mare la Sâmbră. Sunt anunțate restricții de trafic în județul Satu Mare

Ministrul Cuc promite șosea de centură pentru Negrești. Ce spune de Autostrada Nordului1 Comment on "Noi tronsoane de drumuri naționale, în reabilitare în județ. Promisiuni pentru circa 100 km"

  1. Nu ați fost în stare sa faceți strada Amațului, despre ce vorbim.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CNAIR, drum național, Ministerul Transporturilor
Cuc promite centură pentru Negrești; studiu de fezabilitate pentru tronsonul Petea din Autostrada Nordului

Închide