Nou delegat sătesc cere Primăriei Carei sprijin pentru DEZVOLTAREA satului Ianculești

Proaspăt desemnat delegat al satului Ianculești în Consiliul Local Carei, Ioan Oneţ a solicitat în plenul ședinței de azi, 23 august 2016, sprijinul colegilor săi în vederea dezvoltării localității pe care o reprezintă.

Oneț își propune ca până în 2020, când se termina actualul mandat, localitatea să facîă pași importanți spre dezvoltare.

Se pare că Ioan Oneț și-a făcut binele temele, acesta venind cu o listă de propuneri.

Prima propunere vizează reabilitarea şcolii din Ianculeşti şi transformarea acesteia în sală de evenimente până anul viitor.

A doua propunere se referă la repararea căminului cultural din fonduri europene.

A treia propunere vizează începerea construcţiei capelei din Ianculeşti, astfel încât în acest an să fie executată fundaţia.

„Vă rog să mă susţineţi ca Ianculeştiul să arate ca un sat european până în 2020, la finalul acestui mandat”, a spus Ioan Oneţ în plenul Consiliului Local.

În final, noul reprezentant sătesc i-a invitat pe consilierii locali, ianculeşteni, careieni şi locuitorii satelor de moţi şi maramureşeni din zonă să participe în număr cât mai mare ediţia din acest an a Zilelor Iancului, care vor avea loc la sfârşit de săptămână în satul Ianculeşti.

În perioada 27-28 august 2016, la Ianculești, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Zilele Iancului, după următorul program:

27 August 2016

de la ora 14.00 Întreceri sportive

28 august 2016

ora 12.00 Deschidere oficială
ora 16.00 Tulnicăresele din Ianculești
Șezătoare Tradițională
ora 17.00 muzică ușoară cu Latiș Larisa și Gabor Tania
ora 17.30 Ansamblul Ceatăra
ora 18.30 Ansamblul Cununița
ora 19.30 Recital Ionuț Langa
ora 20.30 Recital Veta Biriș
ora 22.00 Distracție în aer liber cu Teo de la Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "Nou delegat sătesc cere Primăriei Carei sprijin pentru DEZVOLTAREA satului Ianculești"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
Ziua națională a Ungariei a fost marcată la Carei

Închide