Noul șef al Poliției Locale a băgat milităria în angajați. Cum i-a pus la punct

Schimbare la vârful Poliției Locale Satu Mare. Conducerea Primăriei Satu Mare l-a schimbat pe Ioan Precup din funcția de șef al Poliției Locale Satu Mare. Astfel, locul său va fi preluat de către fostul ofițer de Poliție de Frontieră, Vasile Chișluca. Acesta a ocupat funcția de șef al Sectorului Poliției de Frontieră Petea înainte de a se pensiona.

Vasile Chișluca a fost zilele trecute să ”inspecteze” instituția și a rămas stupefiat când a văzut că deși schimbul de ture se face la ora 07.00, șefii de ture au venit la ora 08.00. Chișluca le-a transmis angajaților că astfel de fapte îi va costa scump pe viitor.

De asemenea, un alt angajat a venit cu cămașa scoasă din pantaloni, de parcă ar fi fost la o terasă, la relaxare. Chișluca l-a luat de o parte și i-a transmis același mesaj intransigent, susțin surse pentru PresaSM.ro.

Reamintim că Poliția Locală s-a confruntat cu mai multe situații nefericite. Cel mai tare caz a avut loc la sfârșitul anului trecut, când doi șefi s-au luat la pumni pe holurile instituției.

Incidentul a fost confirmat pentru PresaSM.ro chiar de către directorul general al Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup. Totuși, Ioan Precup a ținut să sublinieze că poate confirma doar altercația în sine, nu și motivele care au cauzat acest fapt.

Potrivit unor martori, șeful Biroului pază-logistică, Mihai Macioca, l-ar fi lovit pe subalternul său Gheorghe Haidu, care ocupă funcția de magazioner, imputându-i anumite achiziții neconforme.

Zis și făcut, fără să mai aștepte procedurile legale în vigoare, șeful de serviciu l-a pedepsit exemplar pe subalternul său, de față cu mai mulți colegi, indicați de sursele PresaSM.ro ca și martori.

”În dimineața zilei de 20.12.2016, în ziua inaugurării noului sediu al Poliției Locale Satu Mare. domnul Șef serviciu Macioca, în urma unei dispute cu magazionerul Poliție Locale, dl Haidu Gheorghe, al cărui subaltern este pe tema achizițiilor unor materiale neconforme cu realitatea, dl Macioaca i-a aplicat o lovitură de box (…), astfel încât i-a spart arcada subalternului”, au declarat surse sub protecția anonimatului.

Totul s-a întâmplat în 20 decembrie, chiar în ziua inaugurării noului sediu al Poliției Locale Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "Noul șef al Poliției Locale a băgat milităria în angajați. Cum i-a pus la punct"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
Schimbare la vârful Poliției Locale Satu Mare. Comanda va fi preluată de un fost polițist de frontieră

Închide