NOUTATE! Cabina foto Party-Pics se poate închiria pentru diferite intervale de timp

Pentru a fi cu adevărat reuşită, orice tip de petrecere are nevoie de distracţie! Dar după ce distracţia a trecut, nu ne rămân decât amintirile. Ei bine, nici amintirile nu rămân dacă nu avem grijă să le păstrăm. Din fericire există Party-Pics, firma care are grijă să imortalizeze momentele prin intermediul unor cabine foto de ultimă generaţie. Cabina foto vă surprinde în diferite ipostaze haioase şi vă oferă fotografiile pe loc.

Mai mult decât atât, Party-Pics a decis că vrea să fie şi mai aproape de voi în momentele importante ale vieţii dumneavoastră şi a decis să ofere spre închiriere aceste cabine foto pentru diferite intervale de timp cu posibilitate de ore suplimentare. Puteţi beneficia şi de pachetele extra, fiind vorba mai exact de dubluri în număr nelimitat, magnetizare poze, album foto/carte de amintiri, pachet social media.

Cabina foto se poate închiria pentru diferite intervale de timp (8 ore – 300 Euro, 6 ore – 260 Euro, 4 ore – 200 Euro). Pentru evenimente foarte mari (peste 500 de persoane) sau foarte mici (sub 100 de persoane) se stabilește prețul în funcţie de datele concrete (interval, număr invitaţi/participanţi, număr de fotografii pe şablon, etc.).

Din 2017 Party-Pics a introdus oferte conexe noi: fundal foto personalizat, propsuri personalizate, pregătire mărturii personalizate, fum greu pentru dansul mirilor.

Puteţi găsi mai multe detalii despre oferta Party-Pics accesând acest link: https://goo.gl/Kgf9fX.

Şi orice ar fi… nu uitaţi, Party-Pics vă oferă “Distracție fără limite, foto-amintiri haioase”.

Fii primul care comentează! despre "NOUTATE! Cabina foto Party-Pics se poate închiria pentru diferite intervale de timp"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.