Nu au loc de muncă, dar vor să devină consilieri județeni în Satu Mare. Un partid a PROPUS persoane FĂRĂ ocupație la alegerile locale


O formațiune politică din județul Satu Mare are o listă interesantă cel puțin dintr-o perspecitvă. Din cei 16 candidați pentru Consiliul Județean, nu mai puțin de nouă persoane sunt fără ocupație.

Este vorba despre Asociaţia Partida Romilor Pro Europa, care a depus ieri la Biroul Electoral Judeţean list de candidaţi pentru Consiliul Judeţean. Listă care a fost, de altfel, aprobată de Biroul Electoral Județean.

Cap de listă este, după era și normal, președintele președintele Horvat Ignac, urmat de Gadzsa Zsolt Tiberiu, Sava Vasile – expert romi, Horvath Zoltan – montator subansamble, Fedor Andreea – confecţioneră, Balog Gheorghe – sudor, respectiv Varga Iosif – constructor.

În schimb, Raita Adalbert, Chința Petre, Gorcsi Robert, Balog Rodica, Varga Mihai, Szilagyi Anabella, Dulanyi Maria, Suciu Adalbert și Lăcătuș Nicolae nu au loc de muncă. Dacă majoritatea s-a declarat fără ocupație, doi s-au declarat casnici.Fii primul care comentează! despre "Nu au loc de muncă, dar vor să devină consilieri județeni în Satu Mare. Un partid a PROPUS persoane FĂRĂ ocupație la alegerile locale"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Apaserv Satu Mare CUMPĂRĂ energie electrică de la RCS&RDS

Închide