O firmă care a vândut sandvișuri, milioane de euro pentru întreținerea drumurilor din județul Satu Mare

Suma de 4,5 milioane de euro a fost obținută – pentru întreținerea de poduri, pasaje, podeţe, tuneluri din județul Satu Mare – de o firmă care își are sediul într-un apartament situat la etajul al zecelea al unui bloc de locuințe din București.

Concret, în data de 6 septembrie 2018, firma Teo Trans Consulting SRL a încheiat cu Compania Națională pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) un număr de șase contracte acord cadru în valoare de peste 4,5 milioane de euro pentru executare lucrări de „Întreţinere poduri, pasaje, podeţe, tuneluri. Întreţinerea zidurilor de sprijin şi prevenirea efectelor inundaţiilor pe o perioada de 4 ani cu direcţia regională Cluj, care include loturile Satu Mare, Zalău, Alba, Baia Mare, Bistriţa, lot 10 Cluj.

Firma are sediul social într-o garsonieră de la etajul 10 dintr-un bloc din sectorul 3, informează g4media.ro . Acționarii firmei au început afacerile vânzând sandvișuri, așa cum admite chiar unul dintre acționari, Adrian Mugurel Teodorescu.

Potrivit sursei citate, acționarii firmei sunt Adrian Mugurel Teodorescu și mama lui, Valentina Teodorescu. Fratele lui Mugurel Teodorescu este Theodor Răzvan Emil Teodorescu, fost director de achiziții în fosta CNADNR, actuala CNAIR.

În 2015, Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat DNA în legătură cu faptul că Theodor Răzvan Emil Teodorescu a ”semnat o serie de documente privind acordul-cadru având ca obiect „Lucrări de marcaje rutiere pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale din administrare, Lot 1 – DRDP Bucureşti”, încheiat între CNADNR S.A. prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, în calitate de promitent-achizitor, şi Asocierea S.C. Anduna Servimob S.R.L. & Teo Trans Consulting S.R.L, în condiţiile în care fratele persoanei evaluate deţine funcţia de administrator/asociat al S.C. Teo Trans Consulting S.R.L.”

Potrivit unui răspuns DNA pentru G4Media.ro, ”la data de 21 aprilie 2015, s-a dispus clasarea faţă de presupusa faptă ce ar fi atras competența de soluționare a DNA (asimilată infracțiunilor de corupție), în temeiul art. 16 litera a) din CPP, (fapta nu există), iar pentru infracțiunea ce nu atrage competența DNA, cauza a fost declinată la PJ Sector 4”.

Până acum, firma Teo Trans Consulting nu a răspuns solicitărilor G4Media.ro de a expune un punct de vedere.

Fii primul care comentează! despre "O firmă care a vândut sandvișuri, milioane de euro pentru întreținerea drumurilor din județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Județul Satu Mare
Wifi gratuit
Lista localităților din Satu Mare care au cerut bani europeni pentru Wifi gratuit

Închide