O firmă din Cluj a CÂȘTIGAT lucrările de ASFALTARE în Satu Mare. Tehnic Asist și Primăria Satu Mare au pierdut PROCESUL

Judecătorii Curții de Apel Oradea au menținut decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) prin care a declarat ca și câștigător al contractului cadru de întreținere a drumurilor din Satu Mare firma clujeană SC Diferit SRL.

Primăria Satu Mare a atacat decizia Consiliului Național pentru Soliționarea Contestațiilor în instanță, dar a pierdut. Soluția este definitivă și trebuie pusă în aplicare de Primăria Satu Mare. Contractul se întinde pe patru ani și are o valoare de patru milioane de euro.

„Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii plângerii formulate de petentul MUNICIPIUL SATU MARE. Respinge excepţia inadmisibilităţii plângerii formulate de petenta SC TEHNIC ASIST SRL. Respinge ca nefondate plângerile declarate de petentele SC TEHNIC ASIST SRL şi MUNICIPIUL SATU MARE, în contradictoriu cu intim**a SC DIFERIT SRL, împotriva Deciziei nr. 114/C1/2535 din 28.01.2016 pronunţată de CNSC, pe care o menţine în totul. Obligă petentele în solidar să plătească părţii intimate SC DIFERIT SRL suma de 440,64 lei cheltuieli de judecată în plângere” – se arată în Hotărârea Curții de Apel Oradea.

1 Comment on "O firmă din Cluj a CÂȘTIGAT lucrările de ASFALTARE în Satu Mare. Tehnic Asist și Primăria Satu Mare au pierdut PROCESUL"

  1. Caramavrov | martie 21, 2016 at 11:35 |

    :))) Nu zău! Păi nu mai e Tata Mircea la aparate!!! Bine, probabil și ăștia din Cluj sunt “experți“ în gropi și ne scapă ei de toate grijile! O sa circulăm pe străzi ca la New York, nu o să mai simțim denivelări, putem dormi până acasă!!! 🙂 Succes noilor delapidatori!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asfaltare, infrastructură rutieră, Primăria Satu Mare
Satu Mare, un oraș SĂLBATIC?! Primăria vrea să angajeze ZECI de PAZNICI pentru zonele de agrement

Închide