O firmă uriașă din județ transportă gratuit echipamente anti-COVID19 în toată România

Autonet Import, una dintre cele mai mari firme din județul Satu Mare, continuă să sprijine gratuit eforturile de combatere a Covid-19. Astfel, printr-un parteneriat cu CN Unifarm, Autonet asigură transportul gratuit a echipamentelor medicale în toată România. 

Colaborarea dintre Autonet Import și Unifarm a pornit de la nevoia ca produsele medicale să ajungă la instituțiile medicale cât mai rapid și în condiții de siguranță maximă. Beneficiind de un sistem logistic performant și experiență în domeniu, compania Autonet a pus la dispoziția Unifarm zece dintre vehiculele sale de distribuție pentru transportul de echipamente de protecție, destinate personalului medical și pacienților din diferite spitale din țară.

Adrian Ionel, Director General CN Unifarm SA: “Colaborarea noastră a constat în sprijin logistic acordat de către Autonet Import Companiei Naționale Unifarm, în mod absolut gratuit. Astfel, au fost puse la dispoziția Unifarm un număr de zece mașini de transport care au ajutat la transportul echipamentelor de protecție. În acest mod, am reușit livrarea la timp a acestor materiale în spitale, beneficiarii fiind cei din sistemul de sănătate, medici și pacienți”.

Autonet Import va continua să ofere sprijin celor care luptă în mod activ împotriva virusului și să contribuie, astfel, la diminuarea efectelor acestuia.

1 Comment on "O firmă uriașă din județ transportă gratuit echipamente anti-COVID19 în toată România"

  1. ION AVRAM | mai 12, 2020 at 10:13 |

    Felicitări AUTONET, sinteti cei mai cei…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Autonet
Cine conduce economia județului. Cea mai bănoasă firmă din Satu Mare

Închide