O locomotivă a DERAIAT. Sătmărenii care au călătorit dinspre București, preluați de MAȘINI

FOTO: Arhivă

CFR Călători informează că circulaţia feroviară în zona Beclean pe Someş este momentan întreruptă ca urmare a deraierii de o osie a locomotivei trenului R 4107 Bistriţa Nord – Cluj Napoca, la intrarea în stația Beclean pe Someş (pe secţia Deda – Beclean pe Someş).

Echipe feroviare de intervenţie vor interveni pentru repunerea locomotivei pe șine și pentru acțiuni / măsuri de verificare/remediere a liniei, necesare într-o astfel de situație, în vederea deschiderii traficului în cel mai scurt timp.

Ca urmare a acestui incident, pasagerii de la trenul IR 10641 București Nord – Cluj Napoca sunt preluaţi cu mijloace auto până la staţia de destinaţie Cluj Napoca, iar pasagerii de la trenul IR 1641 Bucureşti Nord – Baia Mare au fost transbordaţi cu mijloace auto pe distanţa Şintereag – Beclean pe Someş.

Din Beclean pe Someş au fost preluaţi de trenul suplimentar 12591 care a plecat la ora 08:30 spre destinaţiile Satu Mare şi Baia Mare.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Fii primul care comentează! despre "O locomotivă a DERAIAT. Sătmărenii care au călătorit dinspre București, preluați de MAȘINI"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR
Pericol de EXPLOZIE! Acceleratul Satu Mare – București, OPRIT din drum

Închide