O mare bancă anunță din Satu Mare: Accesul în agenții, exclusiv cu programare

Baca Comercială Română a anunțat că începând cu ziua de luni, 19 octombrie, va implementa la nivelul întregii rețele teritoriale un nou mod de funcționare. Astfel, accesul în sucursalele BCR se va face exclusiv în baza unei programări. Măsura, spun reprezentanții băncii, vine să protejeze sănătatea clienților și angajaților și a fost accelerată de evoluția pandemiei de COVID-19.

Banca Comercială Română va implementa, începând de luni, 19 octombrie, un nou mod de funcționare la nivelul întregii rețele teritoriale, prin care clienții vor avea acces în sucursale exclusiv în baza unei programări telefonice.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă prin care reprezentanții băncii explică faptul că măsura va proteja atât clienții, cât și angajații.

“Ca măsură suplimentară pentru protejarea sănătății angajaților și a clienților săi și pentru reducerea timpilor de așteptare, Banca Comercială Română va permite accesul în unități exclusiv pe bază de programare. BCR extinde astfel proiectul-pilot de programări telefonice, derulat în ultimele luni, care s-a dovedit de succes”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit BCR, măsura a fost deja testată în 12 agenții din țară și s-a dovedit a fi una de succes.

Măsura este una temporară, spun reprezentanții băncii.

“Extinderea sistemului la nivelul întregii rețele, începând de luni, este una temporară și a fost accelerată de escaladarea, la nivel național, a ratei de cazuri de infectare cu COVID-19, precum și de apropierea sezonului rece, în contextul în care există cazuri în care se formează cozi în fața unităților bancare”, se mai arată în comunicatul de presă.

“Siguranța și sănătatea clienților noștri continuă să fie cele mai importante preocupări pentru noi. În ultimele luni, am accelerat procesele de transformare digitală și am implementat noi modele de lucru, care vin în întâmpinarea clienților cu soluții cât mai practice. Ca urmare a contextului actual și a creșterii numărului de infectări, am decis să extindem imediat, în toată rețeaua BCR, sistemul de acces în agenții doar pe bază de programare. Este o măsură unică în sistemul bancar din România, dar care s-a dovedit eficientă în alte industrii, așa cum este în medicină, servicii și în multe alte domenii. Această decizie se aliniază strategiei noastre, pe termen lung, de transformare a modelului de business, atât prin digitalizarea serviciilor și a produselor bancare, cât și prin deservirea clienților pe principii de consiliere personalizată. Încurajăm clienții să apeleze la noul serviciu de progamare, deoarece îi va ajuta să efectueze la timp și rapid orice operațiune bancară, iar timpul petrecut la bancă va fi mult mai scurt”, a declarat Dana Dima, Vicepreşedinte Executiv Retail şi Private Banking, Membru al Comitetului Executiv.

Fiecare agenție BCR va beneficia de un număr de telefon dedicat, unde orice client BCR va putea face o programare. Detaliile și numerele de telefon vor fi disponibile pe pagina de web a băncii, www.bcr.ro, la Contact Center BCR – *2227, dar și la sediul fiecărei sucursale. Astfel, orice client, persoană fizică sau juridică, va trebui să sune la numărul de telefon aferent agenției unde dorește sau necesită asistență din partea unui angajat BCR. Totodată, angajații BCR prezenți în sucursale vor fi pregătiți să ajute clienții în stabilirea programărilor.

Pentru a veni și în sprijinul persoanelor care nu sunt atât de familiarizate cu tehnologia, BCR a extins și gama de operațiuni disponibile prin telefon, în Contact Center, serviciu disponibil în fiecare zi, 24 de ore din 24. Astfel, în prezent, telefonic, se pot efectua următoarele operațiuni:

·       Verificare cont curent;

·       Asistență de specialitate în utilizarea serviciilor de Internet și Mobile Banking;

·       Asistență de urgență si suport utilizare pentru carduri;

·       Preluare acord livrare carduri noi la domiciliu;

·       Plată facturi (în limita unei singure facturi și a unei sume maxima de 300 de lei);

·       Informaţii personalizate și generale despre produsele şi serviciile BCR;

·       Transferuri bancare prin serviciul Alo24;

·       Actualizare de date.

Contact Center-ul BCR este funcțional non-stop, la următoarele numere de telefon: *2227 – număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS – sau +4.021.407.42.00 – număr cu tarif normal, apelabil din străinătate.Fii primul care comentează! despre "O mare bancă anunță din Satu Mare: Accesul în agenții, exclusiv cu programare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
HARTĂ. Localitățile sătmărene cu rate ridicate de infectare. Ce spun autoritățile

Închide