O văduvă cu un bebeluș nu primește apartament ANL! Fiul viceprimăriței DA


Andrei Micle, fiul viceprimarului Doina Feher, angajat la Apaserv ( firmă a Primăriei Satu Mare) pe un salar de invidiat, este pe lista celor care au șanse la un apartament ANL. Și nu orice listă, ci tocmai pe cea semnată de mama sa – viceprimarul Feher – din postura de șefă de Comisie!

Ei bine, la polul opus, o mamă rămasă singură cu un bebeluș nu doar că nu a primit un apartament ANL! Nu a beneficiat nici măcar de ajutorul de înmormântare. Se pare că aceste criterii, stabilite de statul român, și puse în practică de ”aleșii noștri” sunt o veritabilă bătaie de joc, care generează situații revoltătoare.

”Sunt o mamă singură, cu un bebeluș, soțul meu a decedat în urmă cu șase luni. Nu mi se pare corect ca <<odrasla>> unui viceprimar să primească o locuință ANL, în timp ce unii sunt pe lista de așteptare de ani de zile. Și eu am depus dosarul pentru o locuință ANL fiind văduvă și cu un bebeluș care este orfan de tată, dar nu am primit niciun răspuns. Pe lângă toate acestea, în momentul când soțul a decedat, am depus actele pentru ajutorul de înmormântare pe care nu l-am primit pe simplu motiv că sunt în maternitate. Practic nu interesează pe nimeni ca ești în maternitate și ți-a murit soțul sau soția și rămâi cu un bebeluș, pentru ei banii de maternitate sunt tot ajutor din partea statului. Este inadmisibil ce se întâmplă”, este mărturia sătmărencei pentru PresaSM.


Reporterii PresaSM au luat legătura cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

”Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher. 

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un nu hotărât.

Și ca meniul să fie complet, a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru un conflict de interese!3 Comments on "O văduvă cu un bebeluș nu primește apartament ANL! Fiul viceprimăriței DA"

  1. d-soara feher(albu) va rog sa va priviti in oglinda, s-ar putea sa aveti greata, prostia la ea(PRIMARIA) acasa…….RUSINEEEEEEEEEEEEEE!!!!

    View Comment
  2. Asta dacă biata văduvă nu are GHINIONUL să fie fiică de viceprimăriță! Că doar așa a spus viceprimărița, că fiul ei are ghinionul să fie copil de viceprimar! Doamne, cât ghinion au unii în viață.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre blocuri ANL
FOTO. Cum arată viitoarele blocuri ANL. Apartamentele pentru MApN, multe neocupate

Închide