OBSERVAȚII. Fostul primar Ilyes, despre actualul primar Kereskenyi: ”Trebuia să se concentreze pe acțiuni mai mici, cu rezultate imediate”

Într-un dialog la distanță, fostul primar al municipiului Satu Mare timp de opt ani și actual primar al comunei Vetiș, Iuliu Ilyes, îi transmite actualului primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, ce trebuia să facă.

Iuliu Ilyes îi explică lui Kereskenyi Gabor că trebuia să se concentreze în această perioadă pe acțiuni cu caracter gospodăresc, fapt care nu s-a prea întâmplat. Iar pe viitor să încerce să lucreze la proiecte de anvergură.

”Trebuiau cosmetizate lucrurile. Aici, probabil, că se putea mai mult. Trebuiau luate măsuri foarte urgente pentru întreținerea zonelor verzi din cartiere, lucruri mai mărunte care se puteau rezolva într-un fel, ca să vadă sătmărenii că se întâmplă ceva în oraș. Acest lucru a suferit puțin, poate aici se putea face mai mult. (…) Trebuia să se concentreze pe acțiuni mai mici, cu rezultate imediate”, a spus Iuliu Ilyes.

Iuliu Ilyes este de părere că în primăvara anului viitor deja ar trebui să se vadă lucruri concrete când vorbim despre proiecte de anvergură.

”Lucrările mai serioase, mai amri, necesită timp, licitații și altele, care nu fac posibilă în acest an resimțirea unor evoluții. Totul se va putea contabiliza mai bine undeva după șase luni sau, mai degrabă, în primăvara anului viitor. Eu aș putea contabiliza activitatea actualei conduceri în primăvara anului 2017”, a mai spus Iuliu Ilyes.

3 Comments on "OBSERVAȚII. Fostul primar Ilyes, despre actualul primar Kereskenyi: ”Trebuia să se concentreze pe acțiuni mai mici, cu rezultate imediate”"

 1. Taietorul de panglici (zis si omul cu groapa) se pricepe la indicatii, ca de altceva n-a fost bun!

  View Comment
 2. păi chiar face lucruri seriose!
  nu efemere ca și Iuliu Ilyes. felicitări actualului 🙂

  View Comment
 3. edu, tu nu esti tăticul, frățiorul, surioara, verișorul sau altă rudenie dea lui Kereskenyi Gabor de îl ridici slavi??,ești cam subiectiv și cred că stai mai mult în casă întrucât afara realitatea e alta!! probabil îți va da un premiu Kereskenyi!!!!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Iuliu Ilyes
Un fost primar al Sătmarului face MINUNI într-una din cele mai MARI comune! Primăria Satu Mare STAGNEAZĂ!

Închide